CA EN FR ES

 

Professionals de diferents disciplines artístiques ofereixen -als alumnes d’escoles i instituts- la possibilitat d’aproximar-se a una fàbrica de creació de les arts en viu, i a la creació artística que s’hi desenvolupa, a través d’una experiència vivencial i directa.

Les propostes estan adaptades a les necessitats curriculars i posen en valor l’art i la creació com a eix transversal d’aprenentatge.

Aquestes són les activitats pedagògiques que us ofereix l’Estruch aquesta temporada:

 Us hi esperem!!

estruchenviu@ajsabadell.cat

A qui s'adreça:
Alumnes de 2n cicle d'ESO, batxillerat, formació professional i adults.

Descripció:
La companyia Brodas Bros dona a conèixer el hip hop com a cultura urbana, els seus orígens (música, pintura i dansa), tècniques dels diferents estils que el componen (Popping, Locking, Hip hop, B-boying/Breakdance) de manera lúdica i didàctica.


A qui s'adreça:
Alumnes de batxillerat

Descripció:
La Companyia Teatre de Ponent de Granollers us presenta per 24 anys consecutius el projecte educatiu TEATRE I LITERATURA adreçat als alumnes dels cursos de batxillerat amb l'objectiu d'estimular la lectura, mitjançant l’escenificació de les obres que formen part del currículum de llengua catalana i castellana.


A qui s'adreça:

Alumnat d’ESO, batxillerat, Formació Professional i adults

Descripció:
L’Oriol Borràs ens proposa un taller que combina d’una manera creativa, corporal i interactiva diferents formes d’apropar la física i les tècniques de circ. Conèixer conceptes físics experimentant amb la creativitat i el moviment del propi cos tan necessari en qualsevol àmbit artístic però també científic.


A qui s'adreça:
Alumnes d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.

Descripció:
Visita a l'Estruch que es concreta en l'activitat:

  • Coneixem els artistes d'una fàbrica de creació (ESO, batxillerat, formació professional i adults)


A qui s'adreça:
Alumnes d’ESO, batxillerat i formació professional.
 
Descripció:
L’associació sociocultural Tub d’Assaig, destinada a fomentar la pràctica de les diferents especialitats circenses, proposa un taller de circ per apropar a l'alumnat de secundària al coneixement del propi cos, potenciant la confiança en ells mateixos i ajudant al procés de maduració dels joves, tot motivant-los a esforçar-se i comunicar-se: equilibris, acrobàcies, malabars, tècniques aèries, ...


A qui s'adreça:
Alumnes de batxillerat i formació professional.

Descripció:
Enfocant l’Estruch és un taller de vídeo reportatge en el qual els alumnes podran experimentar amb la realització i edició de reportatges audiovisuals, utilitzant els mitjans d’enregistrament que els joves tenen més a l’abast: els seus telèfons mòbils.