CA EN ES

 

EL QUE POT CAURE PER LES ESQUERDES DE L'HABITACIÓ. CICLE DISSONANTS. ARTS VISUALS

A càrrec de Txe Roimeser

Fotografia de l'activitat

Txe Roimeser és jo en tercera persona i ha estat recentment designat transcyborg. Ha realitzat performances amb Neil Harbisson (Queens Museum, NY i Taller de Tabakov, Cadaqués), Moon Ribas o Valérie Prôt i ha participat en mostres a la Sala la Coma de Cassà, Hangar a Barcelona, en el cicle P.I.G.S. o recentment a la Capella de Sant Roc de Valls dins del cicle preparat per Pilar Bonet. En El que pot caure per les esquerdes de l'habitació, s'habita i habilita un espai per a fer succeir una cosa relacionada amb una recerca que esdevé amb els fluxos caòtics i inesperats del fracàs.

Dissonants és un projecte en el qual s'exploren múltiples percepcions sensorials que defineixen les diferents realitats, tant temporals com espacials i virtuals, entre les que fluctuen els nostres cossos. L'acció efímera i el seu registre permanent o el context actual i el virtual, són alguns exemples de noves relacions d'esdevenir en una societat intervinguda per la tecnologia. Mitjançant exercicis performatius, el cicle proposa un discurs plural on es qüestionen les polítiques d'aquestes relacions.

Ideat per les comissàries del Màster en Art Digital d'ESDi Arianna Esposito, Gabriel Virgilio Luciani, Carla Mengual Oltra, María Valcarcel Maceira, Núria Nia, Gabriela Brito, Giorgia Scavo, Morgana Ucher i Marco Tondello, organitzat per aquestes dues darreres.

Amb la col·laboració: ESDI, Escola Superior de Disseny


 Data i Horari: 

Dia: Divendres 2 de juliol de 2021
Horari: a les 18 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Preus i venda d'entrades

gratuït - Preu especial No

Més informació