CA EN FR ES

 

DINS LA SEVA MEMÒRIA. DE SERGI BELBEL. CIA LES VERDES. TEATRE

La jove companyia sabadellenca Les Verdes tria un text primerenc de Sergi Belbel per fer el seu debut. L'obra burxa en la dificultat de l'ésser humà per comunicar-se.

Dia: 07/11/2010 | Hora:19:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la tarda, a les 7

Ruth Martín, Maria Colodràs, Iris Coromines, Laura Adelantado i Alba Fernández són un grup d'amigues que, atacades pel verí del teatre, van decidir crear Les Verdes l'any 2008. Dins la seva memòria és el seu primer muntatge, per al qual compten amb Jordi Torras i Eulàlia Figuerola com a directors. El text de Belbel va ser mereixedor del premi Ciutat de Granollers de 1987 i, com diu el dramaturg i director José Sanchis Sinisterra en el pròleg de la versió editada, "el més fascinant d'aquest text és l'estremiment sensual i passional que sacseja, sense destruir-la, aquesta arquitectura perfecta".

Sergi Belbel (Terrassa, 1963) compagina la direcció artística del Teatre Nacional de Catalunya amb la creació de peces teatrals, amb gran reconeixement de crítica i públic, tant dins com fora de Catalunya. Entre les seves obres destaquen Elsa Schneider (premi Ignasi Iglésias, 1987), Després de la pluja (Premi Nacional de literatura dramàtica de la Generalitat de Catalunya, 1993-95 i Premi Serra d'Or 1994), Morir (premi Born de Teatre, 1995), El temps de Plank (1999), Forasters (premi Butaca 2005 al millor text i al millor espectacle teatral), Mòbil (2005) i A la Toscana (2007).

FITXA ARTÍSTICA
JORDI TORRAS I EULÀLIA FIGUEROLA, direcció
RUTH MARTÍN, MARIA COLODRÀS, IRIS COROMINES, LAURA ADELANTADO, ALBA FERNÁNDEZ, intèrprets


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Dins la seva memòria
Venda de localitats

Més informació:
http://www.sabadell.cat/Espectador/p/VendaEntrades_cat.asp

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR