CA EN FR ES

 

Perpetracions és un festival d’art d’acció organitzat pel Centre Cívic Sant Martí que promou l’activisme i la reflexió crítica. Busca la interacció entre creació artística i comunitat, i interpel·lar l’espai públic.

Perpetracions és un festival d’art d’acció i performance, que promou la reflexió crítica i la interacció entre creació artística i l’espai. Aquesta convocatòria està dirigida a artistes i col·lectius activistes que treballin la performance, l’acció participativa, itinerant, efímera o contínua.

L’objecte d’aquesta convocatòria és escollir fins a 5 propostes per realitzar en la 23a edició del Festival Perpetracions que tindrà lloc el divendres 31 de maig i el dissabte 1 de juny 2024, a diferents espais no-convencionals del barri de Sant Martí de Provençals i de l’edifici del centre cívic.

Aquest és un projecte del Centre Cívic Sant Martí, amb la col·laboració de l’Auditori Sant Martí, el Centre Cívic Parc Sandaru, i l’Espai d’investigació en cultura #plantauno.

El període d’inscripció s'obre el 12 de febrer i finalitza el 4 de març a les 23:59 h. La resolució es publicarà a perpetracions.com a mitjans d’abril.

Inscripcions