CA EN FR ES

 

L'Estruch
Fàbrica de creació de les arts en viu

C. de Sant Isidre, 140
08208 Sabadell

  937 172 571      estruch@ajsabadell.cat

Horaris:
de dilluns a divendres, de 9h a 24.30h
dissabtes de 10h a 24.30h

De Kathedraal. Anna Dot, Daniel Moreno Roldán, Estel Boada

Divendres 11 d’octubre a les 17.00 h. Sala d'exposicions

Xerrada a càrrec d’Estel Boada

El projecte De Kathedraal parteix del llibre homònim de l'il·lustrador David Macaulay, on s'ensenyen els passos a seguir per a la construcció d'una catedral gòtica prenent com a exemple les catedrals belgues i holandeses.
El primer dia que vam arribar al taller de NauEstruch només teníem aquest llibre, així que vam començar a treballar-hi. Vam decidir que construiríem una catedral prenent com a referència les dimensions del nostre taller. Com que ens resulta impossible edificar una catedral de veritat, el que finalment fem és evocar accions pròpies del procés de construcció d'una catedral

L'Anna Dot, en Daniel Moreno Roldán i l'Estel Boada es coneixen a la carrera de Belles Arts. Just acabat, entren a l'Estruch (2014) i experimenten juntes per primer cop el que els definirà particularment com artistes més endavant. En Daniel Moreno Roldán es focalitza en el sector de la producció sonora i la cultura d'internet, l'Estel Boada en la veu, el joc i l'art contextual i l'Anna Dot en el text i la traducció. 

Cafè d'Artistes Gris Plom

El Cafè d’Artistes dels divendres a l’Estruch convoca durant els mesos d'octubre i desembre a les artistes que formen part de l'exposició Gris Plom i també a les artistes sabadellenques que actualment es troben en residència a NauEstruch. Un programa que oferirà un espai per a conèixer de primera mà alguns dels projectes artístics relacionats amb les pràctiques performàtiques que han passat els darrers quinze anys per la fàbrica de creació.

Visita guiada Gris Plom. Esdevenir Postindustrial

Al finalitzar la xerrada, a les 18.30 h, visita guiada de l'exposició Gris Plom a càrrec de la seva comissària Almudena Manzanal.