CA EN FR ES

 

Taller de soundpainting amb Walter Thompson

TALLER DE SOUNDPAINTING AMB WALTER THOMPSON

El Soundpainting és un llenguatge de signes per a la composició multidisciplinària en viu, el qual és interpretat per músics, actors, ballarins i artistes visuals. Actualment consta de més de 1500 gestos, que el Soundpainter (compositor) utilitza per indicar el tipus de material que desitja per part dels intèrprets. El Soundpainting va ser creat per Walter Thompson a Woodstock, Nova York, el 1974, I el tindrem a l’Estruch per oferir aquest taller.

El Soundpainter (el compositor), que en general es col·loca davant el grup, es comunica mitjançant una sèrie de signes expressats amb les mans i el cos, que indiquen un material específic i/o aleatori a realitzar pel grup. El Soundpainter utilitza les respostes dels artistes, intèrprets o executants, emmotllant-les o donant-los forma dins de la composició, i després indica una altra sèrie de gestos, que constitueixen una frase, i continua d'aquesta manera durant el procés de composició de l'obra.

El Soundpainter compon en temps real utilitzant els signes per crear de la manera que desitgi. El resultat té diferents graus d'especificitat i d'atzar. El Soundpainter compon amb el que succeeix en el moment, ja sigui esperat o no.

+ info

Dissabte 6 de juliol. De 10 a 18.00h

Inscripcions a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (fins a completar les places)