CA EN FR ES

 

PROJECTE ARTÈRIES. BREAKING BEETHOVEN STREET i TRANSMISSIÓ. FESTIVAL DANSA METROPOLITANA

BREAKING BEETHOVEN STREET de la cia Yügen. PROJECTE ARTÈRIES. TRANSMISSIÓ. Soul Headquarters

Fotografia de l'activitat

Aquest projecte neix de la idea de presentar propostes que connectin diferents espais/zones per mitjà de les danses urbanes.

Mitjançant la dansa es proposa posar en valor la idea de canal/comunicació, com podrien ser les artèries vials, però també les del cos com imatge d'element que connecta el moviment.

De la mateixa manera que una artèria porta la sang des del cor als òrgans, el Projecte Artèries impulsa la transmissió del moviment de les persones professionals de la dansa urbana a l'alumnat de les escoles de dansa locals.

Un programa doble i gratuït que permetrà gaudir d'un espectacle d'una de les grans figures de la dansa urbana de Catalunya i d'una mostra del treball que la mateixa coreògrafa o coreògraf haurà dut a terme amb l'alumnat de les escoles de dansa de la ciutat.

El públic podrà emprendre un viatge pel moviment i la cultura urbana, passant per estils diferents i explorant maneres diverses de relacionar-se amb la dansa construïdes a partir del diàleg sorgit entre professionals i alumnes.

BREAKING BEETHOVEN STREET Cia. Yügen
Durada: 30 minuts
Espectacle de dansa que fusiona la música clàssica de Beethoven amb el break dance i la dansa contemporània. Una al·legoria sobre el món en què vivim, que fusiona gairebé sense adonar-nos-en allò digital amb allò analògic, el que és natural amb el que és artificial, allò humà i la màquina.Yügen està formada per cinc ballarins professionals. Són especialistes en diferents estils de dansa urbana (Popping, Locking, Hip Hop i Breaking) i han participat en campionats nacionals i internacionals, i han aconseguit el pòdium en molts d'aquests campionats. Les ballarines estan formades en dansa contemporània i són creadores de peces exhibides al Teatro del Canal i a la Sala Mirador.

Fitxa artística
Idea original: Iker Nuño
Direcció artística: María Martín, Judit Ruiz Onandi
Coreògrafs: Julia Romero Àlvar Marcos David Castejón
Ballarins/es: Ivan Obiang, Andrea Abascal, Marta Moreno, Pau Tudela, Paula San Narciso, Jessica González i Xavi Bernal
Dramatúrgia i creació coreogràfica: María Martín i Judit Ruiz Onandi
Creació coreogràfica: Maialen Mariezkurrena, Jaki López, Mikel Sánchez, Emil Ochoa, Krash Andrade
Interpretació: Jaki López, Emil Ochoa, Bárbara Arrieta, Sara Luquero, Malaka
Producció musical i creació de banda sonora: Israel Monzoncillo
Visuals: Koldo Belloso
Vestuari: Celia Egaña
Coordinació tècnico-artística: Txarly Marqués
Producció: Izar Blue Producciones
Distribució: Txirene Producciones - Rosa Iglesias

TRANSMISSIONS URBANES. Soul Headquarters
Durada: 20 minuts
Es tracta d'una acció a càrrec de l'escola Soul Head-quarters (Sabadell ). Presentació del resultat d'un treball de creació realitzat a partir de la transmissió de dansa urbana entre diferents coreògrafs. Concretament a Sabadell, l'escola Soul Dance ha rebut la transmissió de coneixements de la mà de Kader Attou, coreògraf de la companyia Accrorap mitjançant un workshop realitzat a l'Estruch i adreçat a professionals de la dansa. Posteriorment el professorat de l'escola ha transmès a l'alumnat els coneixements rebuts que es presenten aquí en una mostra del que s'ha estat treballant durant tres mesos.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Diumenge 17 de març de 2024
Horari: de 17.30 a 18.30 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

Plaça de l'Argub del Parc Catalunya.
Adreça: pl. de l' Argub, 1, 08206, Sabadell

planol


Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Embarcador : L5,L8,L55,F5,
    • Francesc Macià : L1,L3,L5,L8,L55,F1,F5,
    • Paraires : L5,L55,F5,

Més informació