CA EN FR ES

 

PRÉLUDE. ESPECTACLE INAUGURAL DEL FESTIVAL DANSA METROPOLITANA 2024

Cie Accrorap. Direcció Kader Attou

Fotografia de l'activitat

Com a esdeveniment singular el 2024, Sabadell acull la inauguració del Festival de Dansa Metropolitana. L'espectacle Prélude d'Accrorap i Kader Attou obrirà el festival, juntament amb la BE SOUL ALL*STAR BATTLE (10è ANIVERSARI) , a càrrec dels sabadellencs Soul Headquarters. El festival comptarà amb la participació de grans companyies de dansa locals i internacionals.

Crisal Rodriguez serà la persona encarregada de donar la benvinguda i presentar oficialment l'edició 2024 de Dansa Metropolitana.

Prélude és la història de la trobada entre la música de Romain Dubois i el físic dels ballarins. La música, un crescendo rítmic i melòdic, manté una intensitat constant, energia i impuls que atrapen l'espectador d'inici a fi. El virtuosisme dels ballarins, de fet, batega alhora amb la música i l'atenció del públic que participa en el viatge que se li ofereix i en l'alliberament final.

Fundada l'any 1989 i amb seu a Marsella, Accrorap és una de les companyies de dansa hip-hop més emblemàtiques del circuit, i ha contribuït a la transició d'aquesta dansa del carrer a l'escenari. La dansa de Kader Attou busca trencar barreres i creuar fronteres. L'aventura col·lectiva internacional i la noció de trobada són al centre de la seva reflexió artística.


FITXA ARTÍSTICA

Coreografia: Kader Attou
Intèrprets: Antuf «Jkay» Hassani, Azdine Bouncer, Alexis de Saint Jean, Damien Bourletsis, Simon Hernandez, Aline Lopes, Yann Miettaux, Nabjibe Said, Margaux Senechault
Música: Romain Dubois
Il·luminació: Cécile Giovansili-Vissiere
Producció: Compagnie Accrorap
Coproducció: Scenes et Cinés, Scene conventionnée d'intéret nationale - Art en Territoire

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 1 de març de 2024
Horari: de 20 a 20.35 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

Plaça de l'Argub del Parc Catalunya.
Adreça: pl. de l' Argub, 1, 08206, Sabadell

planol


Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Embarcador : L5,L8,L55,F5,
    • Francesc Macià : L1,L3,L5,L8,L55,F1,F5,
    • Paraires : L5,L55,F5,

Més informació