CA EN FR ES

 

COPIAR. TEATRE

A càrrec d'Animal Religion

Fotografia de l'activitat

Copiar té mala reputació. I és sorprenent perquè, des que naixem, fins que morim sempre copiem. Copiem com parlen els altres, com es mouen, com s'expressen, com es vesteixen, quines opinions tenen… En realitat, copiar és ben natural. Tots ens copiem els uns als altres i gràcies a això ens connectem, aprenem i fem aprendre i, així, la societat evoluciona. D'una còpia surt també un original. En aquesta nova creació, Animal Religion convidarà un grup de nens i nenes del públic a participar en l'espectacle, els quals seran acompanyants per Quim Girón, fundador i acròbata de la companyia. Aquests infants transitaran per un espectacle emotiu i eclèctic, l'única guia del qual és la còpia, la repetició inherent en els actes de l'ésser humà, que juga un important paper en l'evolució de la societat.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció: Animal Religion
Circ: Quim Giron
Llum i escenografia: Jou Serra
Música i dramatúrgia: Joan Cot Ros
Construcció lumínica: Cube Peak
Producció administrativa: ElClimaMola
Gestió de gira: Imaginart
Coproducció: Mercat de les Flors, laSala Centre de Creació d'Arts Per a les Famílies
Amb la col·laboració de: CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, EspacioAbierto Quinta de los Molinos (Madrid) i Can Gassol Centre d'Arts Escèniques (Mataró)
Agraïments: Escola Marta Mata (Mataró), Escola Rocafonda (Mataró), Escola Angeleta Ferrer (Mataró), Escola Les Escomes (Sant Jaume de Llierca), Escola Sant Julià (Sabadell), Escola Can Deu (Sabadell), CEIP San Benito (Madrid) i tots aquells grups, classes i famílies que ens han acompanyat durant aquest procés de creació. També volem agrair a Irene Vicente, Moon Ribas, Núria Cuyàs i Laia Gonzalez per la seva ajuda durant la creació.
Edats recomanades: a partir de 6 anys

Durada: 50 minuts

Organitza: LaSala Centre de Creació per a les Famílies

Preu10€
edatFamiliar

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 20 de gener de 2024
Horari: a les 18 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

Teatre de l'Estruch.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: Teatre de l'Estruch

planol


Com arribar-hi?

Més informació