CA EN FR ES

 

PRESENTACIONS NOW. TRANSITAR LO ÍNTIMO

A càrrec d'Ale Garofano. Sala d'Exposicions

Fotografia de l'activitat

Alejandro Garófano López va néixer el 16 de desembre de 2001 a Cadis, Andalusia. Viu i treballa a San Fernando i Sevilla. Graduat a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Sevilla, actualment viu a Sevilla on centra el seu treball en l'experimentació entre disciplines actuals. Actualment es troba residint a la beca de producció de mediaperformance de la NauEstruch de Sabadell, espai de pràctiques performàtiques i estudis de la performativitat de l'Estruch.

Ale Garofano és un artista que treballa vídeo, pintura i instal·lació com a resultat objectual d'un procés basat en la seva experiència com a jove en contacte amb el concepte del paisatge contemporani i l'hiperestímul que produeix.

L'artista té obres a col·leccions com la UNIA (Universitat Internacional d'Andalusia), el Museu Mac Florencio de la Fuente, l'Hotel Olom a Cadis i l'Ajuntament de Cantillana. Ha participat en nombroses exposicions col·lectives com el Certamen LXXVI Nacional de Pintura "José Arpa" (Sevilla), a Espai Safareig (Granada) i Espai Santa Clara (Sevilla), així com exposicions individuals a la Facultat de Belles Arts de Sevilla ia Galeria Art Space. A més de residir en diferents beques de producció artística com a Residència Mac Florencio de la Font (Huete), Pozoamargo (Sevilla) i Cortelazor (Huelva).

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 15 de desembre de 2023
Horari: de 18 a 19 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

Sala d’exposicions de l’Estruch.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: Sala d’exposicions de l’Estruch

planol


Com arribar-hi?

Més informació