CA EN FR ES

 

PRESENTACIONS NOW. LA SCANDALOSA FORZA

A càrrec d'André Felipe, Clei Grött i Natalia Soldera.

Fotografia de l'activitat

La scandalosa forza és un projecte transdisciplinar que creua la performance i la fotografia. El projecte d'André Felipe inclou una investigació sobre arxius fotogràfics de la comunitat LGTBI+ llatinoamericana, amb una atenció especial a l'exili de persones pertanyents a aquesta comunitat a Barcelona.

La performance proposa problemes a l'hora de pensar la fotografia i, alhora, la fotografia proposa problemes a l'hora de pensar la performance. Si la performance està lligada a les idees del que és efímer i la desaparició, la fotografia, en constituir-se com a arxiu, està habitualment lligada al que roman. No obstant, és possible mesclar aquestes concepcions i problematitzar les determinacions sobre allò que desapareix o roman en el temps. També és possible pensar la performance des del punt de vista de la immobilitat i la permanència, així com la fotografia no només com un registre estàtic del passat, sinó també com una crida al futur, una invitació a una resposta per part de qui la trobi.

André Felipe crea una performance a partir d'arxius fotogràfics de la comunitat LGTBI+ llatinoamericana a Barcelona.

Al treballar sobre la recuperació i recreació d'arxius queer i procediments que promouen difuminar les fronteres entre les anomenades still-arts i live-arts, l'artista busca crear "complicacions temporals" barrejant conceptes binaris com passat-futur, presència-absència, vida-mort.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 15 de desembre de 2023
Horari: de 20 a 21 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

Teatre de l'Estruch.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: Teatre de l'Estruch

planol


Com arribar-hi?

Més informació