CA EN FR ES

 

HOSPITAL DE CAMPO. TEATRE

Teatre visuals i de figures. A càrrec de la companyia Societat doctor Alonso.

Fotografia de l'activitat

Hospital de campo prové de la sensació, particular i compartida, de que tots estem malalts.
Quan ens preguntem per la naturalesa dels mals que arrosseguem, que apareixen tant en els nostres cossos com en les nostres psiques, es dibuixa una espècie de tret comú. Aquest el podríem definir com l'abandó de la dimensió subjectiva de la nostra existència corporal.

En aquesta residència-laboratori, la companyia treballa al voltant dels eixos dramatúrgics claus del procés: la idea del dolent, la idea del desdoblament i la relació entre el pacient i el que cura. Tot això, amb la idea de generar "noves performances" per tractar les nostres dolències.
Equip artístic

Dramatúrgia: Sofía Asencio, Tomas Aragay
Direcció escènica: Tomas Aragay i Sofia Asencio
Creació i interpretació: Héctor Arnau, Julia Barbany, Beatriz Lobo i Victor Colmenero
Creació de l'espai escènic i lumínic: Víctor Colmenero

La companyia

Societat doctor Alonso, dirigida per Tomás Aragay (director de teatre i dramaturg) i Sofía Asencio (ballarina i coreògrafa), ha construït un llenguatge que troba una de les seves claus fonamentals en el concepte de desplaçament. La companyia es proposa indagar en la manera en què el desplaçament modifica el llenguatge, quan alguna cosa se situa fora del seu lloc, àmbit o espai propi, tant pel que fa a la seva gramàtica constitutiva com pel que fa a la lectura que un observador pot fer. Aquesta maniobra de desplaçament s'ha revelat com una eina eficaç per generar espais de discurs poètic que posen en qüestió l'status quo de la nostra comprensió de la realitat: desplaçar per desvetllar quelcom.

Hospital de campo és un projecte resident a IF Barcelona durant el bienni 2023-2024. IF Barcelona acompanya processos de creació en forma de coproduccions i projectes en residència que es presenten en el marc del Simposi, amb compromís d'estrena en l'edició següent del festival.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Dimarts 28 de novembre de 2023
Horari: de 19 a 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació

Organitza: