CA EN FR ES

 

TAULA D’ARTS VISUALS + ACCIÓ ARTÍSTICA RESIDUAS

A càrrec de Nieves Correa, Abel Loureda, Marina Barsy Janer, Isil Sol Vila, Fina Miralles i Frank Trobok.

Fotografia de l'activitat

Taula de debat i acció artística que tenen lloc en el marc del programa pilot FINA. La taula de debat vol reflexionar sobre el futur dels festivals d'art d'acció alhora que preten retre homenatge a l'artista Fina Miralles i el seu art d'acció.

La FINA, Finestra Internacional a Noves Accions, és un programa pilot d'exhibició d'art d'acció que té lloc a Sabadell, en el qual hi participen l'Acadèmia de Belles Arts i NauEstruch, i forma part de les jornades ARTefACTe.

Residuas. Frank Trobok "Acció performativa que convida la comunitat a construir una barricada amb deixalles del capitalisme colonial. Una acció que reflexiona sobre allò residual com a entitat incòmoda, sobre el ritu i la seva empremta, un exercici polític i simbòlic d'una comunitat en resistència.

Una intervenció urbana que busca obrir possibilitats d'agitació social, per activar experiències encarnades amb les comunitats històricament excloses i invisibilitzades i vol generar reflexió i critica a problemàtiques conjunturals, com la injustícia social, les violències del patriarcat, les opressions del sistema capitalista o la crisi mediambiental".

Frank Trobok, Artista multidisciplinar. Curadora, Directora d'arts escèniques i acció social. Màster en Direcció teatral (UdeChile), Postgrau en arts escèniques i acció social (IT). Arista resident a L´Estruch, dins del programa Sabadell Obert.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 11 de novembre de 2023
Horari: a les 17 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació

Organitza: