CA EN FR ES

 

CACAO DÍAZ. PERFORMANCE

Fotografia de l'activitat

Cacao Diaz és una artista afrodescendent, performer i cantant; articula diverses disciplines de les arts vives i escèniques per, a través del cos, construir relats i vibracions a partir de la seva experiència vital com a migrant i cos trans. Forma part de l'escena Ballroom Espanya, com a integrant de la Kiki House of Laveaux i dels col·lectius Don't Hit a la Negrx, Trany Tanny House o Col·lectiu Tinta Negra.

Soft and Fierce. El andar de la Cunaguara és una peça multidisciplinària conformada per cinc actes que a través de la biomitografía, l'escrivencia i la imaginació radical travestí combina la performance, la dansa i la interpretació teatral i ens convida a transitar les opacitats de les històries no narrades del Carib.

Aquesta performance té lloc dins del programa PERFORMING CURATION de les jornades d'exhibició d'art de performance ARTefACTe3.

ARTefACTe és un marc d'exhibició de pràctiques performàtiques i un laboratori de nova institucionalitat cultural. L'Estruch col·labora amb ARTefACTe3 participant en el programa PERFORMING CURATION, un experiment de curadoria ciutadana, juntament amb Santa Mònica i Fundació Joan Brossa.

Dins de la Jornada de Portes Obertes de XarxaProd 2023.

Lloc: NauEstruch.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 17 de novembre de 2023
Horari: a les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació