CA EN FR ES

 

LUDERE. CICLE DRETS. TEATRE

A càrrec InHabitants. Escrita i dirigida per Marc Rosich. INSPIRA ARRELS presenta LUDERE en el marc del seu CICLE DRETS i per commemorar el Dia Internacional per l'eliminació de les violències envers les dones. Espectacle inclòs en el Programa del 25

Fotografia de l'activitat

INSPIRA ARRELS presenta l'obra ‘Ludere’ en el marc del seu 'CICLE DRETS' i per commemorar el ‘Dia Internacional per l'eliminació de les violències envers les dones’.

Espectacle inclòs en el ‘Programa del 25N’ de la ciutat.

SINOPSI:
"Un bosc, la casa de l'àvia, un camí d'anada i un perill: no retornar mai més. Es fa de nit a poc a poc, tot és fosc, però uns ulls vigilen: els llops estan afamats. Ludere proposa un joc entre els boscos. Una segona lectura del conte de la Caputxeta Vermella. Una barreja de ficció i realitat. Un reclam per un futur segur, lliure de llops."

INSPIRA ARRELS és un projecte cultural i solidari liderat per dones amb accent en la diversitat. Neix per la necessitat de comunicar, integrar i apropar comunitats a través de la cultura. Impulsa i dona a conèixer la cultura contemporània d'arrel, la música i les arts escèniques des d'una mirada intercultural, inclusiva i responsable. Inspira per crear a través de l'art i visibilitza el talent i la creativitat. La seva acció solidària dona suport a l'ocupació i apropa la cultura també a persones de col.lectius amb risc d'exclusió social, en situació de vulnerabilitat i amb capacitats diverses.

FITXA ARTÍSTICA:
- Idea original: Sònia C. Ignes, Enric Blasi.
- Direcció: Marc Rosich.
- Dramatúrgia: Marc Rosich.
- Disseny d'il·luminació: Marc Espinosa.
- Disseny de l'espai sonor: Ramon Creus.
- Disseny escenogràfic i construcció: Quim Roca (Assessorament Joan Pena).
- Disseny de vestuari i confecció: Olga Cuito.
- Intèrprets: Caputxeta: Sofia Colominas; Llops: Quim Roca, Erik Varea i Miquel Rodríguez; Mare, amiga, àvia i llenyataire: Marta Mora.
- Personal tècnic: Marc Espinosa.
- Producció: Companyia InHabitants (Miquel Rodríguez).
- Manager i Distribució: Companyia InHabitants (Quim Roca i Erik Varea).
- Assessorament del projecte: Enric Blasi (Companyia de Comediants La Baldufa), Ramon Molins (Zum Zum Teatre), Cristina Garcia i Jordi Pedrós (Campi Qui Pugui Produccions) i Joan Pena (Plancton Escena).

Durada: 65minuts.
Espectacle recomanat a partir de 9 anys.

Organitza: INSPIRA ARRELS.

Amb el suport de: Departament de la Generalitat; Servei Català d'Ocupació (SOC); Departament de Feminisme i LGTBI+, Departament de Cultura i L'Estruch de l'Ajuntament de Sabadell.

Entrada gratuïta amb reserva previa.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 25 de novembre de 2023
Horari: a les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Preus i venda d'entrades

Entrada gratuïta amb reserva prèvia.
Per reservar les entrades individuals: https://inspiraarrels.cat/event/ludere/
Per reservar les entrades de grup (a partir de 15 persones): enviar correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


VENDA D'ENTRADES

  • En línia:
    Comprar entrada

  • Presencialment:
  • 1 hora abans a la taquilla de l’Estruch

Més informació