CA EN FR ES

 

PRESENTACIONS NOW. BIG BAD WOLF

A càrrec de: The Followers.co. Lloc: Taller 1.

Fotografia de l'activitat

Big Bad Wolf és una proposta d'arts en viu i mitjans digitals en format de conferència performativa i amb interacció amb als dispositius mòbils de les persones assistents.
Partint de l'arqueologia de les violències contra la dona es pretén posar en el punt de mira els mecanismes de representació, consum o explotació del cos femení al món virtual i en especial a la “manosfera”, alhora que s'analitza com les eines digitals participen o ofereixen alternatives a aquestes violències en espais de conquesta, existència i interacció en línia.


The followers
Som una companyia d'arts en viu i noves dramatúrgies creada el 2018 per Andrea Monje i Laura Riera. Mitjançant la creació col·lectiva pretenem abordar aspectes de la nostra contemporaneïtat a través de propostes feministes, emergents, crítiques, reivindicatives i multidisciplinàries. Welcome to Siri's Party, va ser el nostre primer espectacle. La peça es va presentar en format work in progress al Rose Bruford Theater (2018, Londres) i al Festival Croquis 2019 (Sala Beckett). El 2019 el muntatge va guanyar la Beca Bonnescèniques (Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison) i es va estrenar a l'Antic Teatre de Barcelona.

Cry Babies, el nostre segon projecte, la seva proposta va comptar amb la coproducció de l'Antic Teatre i la Quinzena de Dansa Metropolitana, a més de ser seleccionades al Kinètic 2021 del Centre Cívic Parc Sandaru. El muntatge va estar nominat a la categoria Novaveu als XXIV Premis de la Crítica, i ha girat per festivals com 5a Edició del Festival RBLS (2021), Festival Influx (2021), Festival Z (2022) o Mostra d'Igualada (2023) , amb la menció especial del Territori Violeta. Actualment la companyia prepara Big Bad Wolf, una indagació sobre el cos, la tecnologia i la figura de la dona. La peça compta amb el suport d'estructures com Cal Gras Avinyó, Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu de Sabadell, Fabra i Coats, Programa + Escena de l'ICUB, Programa Pro Crea 22, Antic Teatre o Festival RBLS i Fundació l'Èpica (Fura dels Baus).

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 30 de juny de 2023
Horari: a les 18 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

Sala d’exposicions de l’Estruch.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: Sala d’exposicions de l’Estruch

planol


Com arribar-hi?

Més informació