CA EN FR ES

 

PRESENTACIONS NOW. NOISY

A càrrec de: Gerda Kochanska. Lloc: Sala d'exposicions.

Fotografia de l'activitat

NOISY és una posada en escena d'un estat de (in) comunicació visual/sonora en un entorn digital aparentment neutral: l'espai d'un programa d'escriptura digital d'un ordinador. A partir de la confrontació amb el públic pretén obrir un espai per a una exploració improvisada, (in)voluntària, imprevisible per a mi, del paisatge sonor.

Artista [ ] de treball en procès i experimental que s’interessa pels episodis minúsculs d'interrupció del flux de la normalitat i sol materialitzar-se en accions, vídeos, instal·lacions.
Es forma com a fotògrafa a Polònia. El 2004 es llicencia en Filologia Hispànica a la UB. De 2005-2014 treballa principalment en fotografia explorant la dicotomia privat-públic. El 2010 realitza el Màster en Art actual: Anàlisi i Gestió a IL3/UB i el 2015 el Màster en Producció i Investigació Artística a la UB. Prescindeix així mateix de la fotografia i investiga les teories i pràctiques no representatives. El mateix any guanya la beca Guasch Coranty 2015/16 per a la creació artística i fa la residència FiC-ProdArt.
El naixement de la seva filla el 2017 obre noves vies de recerca amb el procés creatiu de joc infantil al centre de la seva pràctica. El 2021/22 és resident a Experimentem amb l'ART i realitza la 13a edició d'EN RESiDÈNCiA.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 30 de juny de 2023
Horari: a les 18 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació

Organitza: