CA EN FR ES

 

PRESENTACIONS NOW. REREREREPEPEPETITICIÓN

Rerererepepepetitición de David Mateo, Helena Freiria i Laura Btz. Lloc: Sala Multimèdia.

Fotografia de l'activitat

Espectacle que reflexiona sobre el concepte de repetició a través de l'art sonor i la performance.
Aquest està conformat per una sèrie d'accions/seqüències que activen diferents enfocaments sobre la idea de la rutina formalitzada mitjançant gestos, textos, loops i rituals.


David Mateo, 1994, Barcelona. Del 2012 al 2017 realitza el Grau en Art i Disseny de l'Escola Massana obtenint el millor expedient acadèmic. Ha estudiat 9 anys al conservatori professional de música de Badalona. Ha estudiat producció musical i Art sonor de la mà d'Alex Martín, Laura Llaneli i Andrew Huang. Actualment treballa com a dissenyador gràfic i il·lustrador.

Helena Freiría González neix el 1996. És graduada en Belles Arts per la UB i en el postgrau d'Arts Aplicades Contemporànies a l'especialitat d'arts del foc per l'Escola Massana. La seva obra ha estat becada a llocs com Sala d’Art Jove o l'escola SADA a Xangai (Xina). Gràcies a aquesta última crea i desenvolupa la Ràdio ZZ en col·laboració amb Cinema Zumzeig. Mitjançant aquest projecte participa a festivals com SALMON Integrante.

Laura B Campos, 1995, Barcelona. Graduada en Arts i Disseny, especialitzada en Narració Visual i Màster en Estudis Comparats de Literatura, Art i Pensament. La seva pràctica artística es desenvolupa en l'àmbit de l'audiovisual i l'escriptura experimental. Els seus projectes s'han desenvolupat a diferents espais de Barcelona, ??Madrid i Buenos Aires.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 30 de juny de 2023
Horari: a les 20.30 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació