CA EN FR ES

 

LA MECÀNICA DE L'INFORTUNI. DANSA METROPOLITANA 2023

A càrrec de :Clémentine & Lisard

Fotografia de l'activitat

El desig de Clémentine Télesfort i Lisard Tranis amb La mecànica de l’infortuni és crear una peça de dansa teatre on el disseny de l’espai escènic sigui part integrant de la relació que es genera entre la coreografia i l'escriptura del moviment. Per això fan servir elements lumínics, sonors i escenogràfics com una font d'inspiració.

Per mitjà de la dramatúrgia, aquests dos artistes volen ressaltar una incomoditat que meni a una posada en moviment, a una recerca de recursos creativa. Així, proposen un mirall on reflectir les vulnerabilitats comunes tot traçant un camí cap a l’empatia.

“Creure en l’infortuni però no obstant trobar-hi la ironia i l’humor. Buscar en la foscor. De situacions adverses inventar una alternativa. Tot depèn del punt de vista”.

FITXA ARTÍSTICA
Lisard Tranis & Clémentine Télesfort, direcció i interpretació
Otis Jones, música original
Barnaby Booth, disseny d'il·luminació
Anna Solà, vestuari
Hansel Nezza, mirada externa

DURADA: 50 min

A les 21h POSTFUNCIÓ de La Mecànica de l’infortuni amb els intèrprets Clementine Télesfort i Lisard Tranis i conduïda per Ivan Alcázar de Recomana.cat

COL·LABORADORS
Coproducció - Dansa Metropolitana (aquest espectacle forma part del festival Dansa Metropolitana que se celebra del 9 al 26 de març a 12 municipis de l'Àrea Metropolitana) Amb el suport de Roca Umbert, L'Estruch Fàbrica de Creació, Ateneu 9 Barris, OSIC - Beca Recerca i Innovació

Preu10€

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 11 de març de 2023
Horari: a les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació