CA EN FR ES

 

PERFORM!#2. FESTIVAL ARTEFACTE. ARTS VISUALS

A càrrec de :Hannes Egger

Fotografia de l'activitat

L’Estruch participa de nou amb el festival ARTefACTe com a centre col·laborador al programa PERFORMING CURATION. PERFORMING CURATION és un experiment pioner de curadoria oberta que convida a la ciutadania a escollir el programa d’artistes per al festival ARTefACTe 2022, el qual té lloc en els principals centres d'art contemporani de Barcelona com ara el Centre de les Arts Lliures, MACBA, Santa Mònica, TPK i a l’Estruch de Sabadell
Després d’un procés de mesos de treball entre aquests centres per definir el mecanisme assembleari de selecció, el passat mes de març es van organitzar dues assemblees obertes al Santa Mònica i al MACBA, amb la participació d'una cinquantena de persones, les quals van escollir un eix temàtic i quatre artistes de performance.

L’eix temàtic aprovat en assemblea pretén reflexionar en la idea d'un manual d'instruccions per a un canvi de paradigma davant l'actual crisi civilitzatòria. Amb aquest objectiu, els artistes seleccionats que formen part del programa del festival ARTefACTe2 a L’Estruch són Paloma Orts i Neus Masdeu.
ARTefACTe2 a l’Estruch constitueix, doncs, un aparador del present de les pràctiques performàtiques a la península, on es podrà veure Màndorla, de l’artista alacantina Paloma Orts i, el mateix dia, s’organitzaran tallers de performance amb l’artista catalana Neus Masdeu i l’artista italià Hannes Egger.

PERFORM!#2. Hannes Egger, 19h, performance.
PERFORM!#2 presenta els resultats performàtics d’un taller entorn d’un joc de cartes de recreació, il·lustrat per ell mateix. Amb un enfocament alegre, pretén difondre l'estima per l’art de la performance i els seus principals protagonistes. El joc fa servir un paquet de 40 cartes, cadascuna de les quals fa referència a una peça d’art de performance històrica i les seves instruccions, que han de ser dutes a terme pels jugadors.
Hannes Egger (Merano, 1981) és un artista que dona molt valor a la interacció amb el públic. Les seves propostes conviden a reflexionar sobre la realitat que ens envolta i la manera com compartim els espais que habitem.
Aquest taller és obert a qualsevol persona amb interès per la creació performàtica i de participar com a performer en l’acció de l’artista. El taller tindrà lloc el dimarts 27/09 i dimecres 28/09 de 18 a 21h al taller 2 de nauEstruch.
Més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Organitza: CLUB 9
Participen: MACBA, SANTA MÒNICA, FUNDACIÓ JOAN BROSSA CENTRE DE LES ARTS LLIURES, L’ESTRUCH i TPK
Col·laboren: AJUNTAMENT DE BARCELONA i CASA ÀSIA

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 30 de setembre de 2022
Horari: a les 19 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació