CA EN FR ES

 

BE SOUL BATTLE 1VS1 - FILTROS & 1/8 FINAL. DANSA

A càrrec de :Be Sould Fest

Fotografia de l'activitat

"Be Soul va néixer el 2014 de la necessitat de portar a Sabadell un esdeveniment relacionat amb la Dansa i la Cultura Urbana, per fer una mica més visible el moviment que ja hi havia a aquesta ciutat i fomentar-ne el creixement.

En aquesta primera edició, es crea com una competició de dansa dedicada tant a les coreografies com a les batalles de freestyle l'objectiu principal de les quals era mostrar en un tipus d'esdeveniment inicialment amb un caràcter més comercial, una altra visió molt més connectada a la cultura i les persones.

Dos anys després es transforma en un esdeveniment enfocat totalment a la cultura urbana i els seus elements principals. Centrat sobretot a les batalles de ball però complementat amb exhibicions de Graffiti i actuacions musicals entre altres coses. El fet de convidar diverses escoles de Sabadell i rodalies a actuar a l'esdeveniment i sobretot canviar la ubicació i fer-ho al carrer, el converteix en un festival molt més connectat a la nostra ciutat i més proper als ciutadans el que ho fa també molt més visible. Be Soul no para de créixer i sobretot de definir cada cop més la seva identitat. El 2022 tornem amb una nova visió molt més àmplia i ambiciosa, sempre amb ganes de continuar creixent i aportant a la nostra comunitat.

BE SOUL BATTLE 1vs1 - FILTROS & 1/8 FINAL
- 11h a 11'40h: filtros 1vs1 HipHop & Popping.
- 11'45h a 12'25h: filtros 1vs1 Waacking & Breaking.
- 12'30h a 13'10h: filtros 1vs1 Locking & House Dance.
- 13'15h a 14'30h: 1/8 final 1vs1 todas las categorías.

Altres colaboradors: Ajuntament de Sabadell i Muro Collective

edatTots els públics

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 16 de juliol de 2022
Horari: a les 11 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació

Organitza: