CA EN FR ES

 

TALLER DE LLIMACS. PERFORMANCE

De Neus Masdeu.

Fotografia de l'activitat

A partir de les 17h presentació resultats en NOW presenta

El taller de llimacs que ens proposa Neus Masdeu consisteix a apropar la metodologia de creació de la peça El desig de ser un llimac (si els llimacs son cargol sense closca) a partir d'una experiència de creació compartida en un espai expositiu/escènic.
A través dels objectes protagonistes de la performance i altres de nous seleccionats expressament per l'ocasió, generarem amb ells una instal·lació performativa a partir dels conceptes i línies metodològiques del projecte. Treballarem amb objectes, moviment, espai, so i llum.

El taller és a porta oberta, per tant, el públic està convidat a veure des de fora el procés de creació del grup. Més tard es mostraran les conclusions del taller al NOW.

Neus Masdeu (Barcelona) és una artista multidisciplinar. Treballa dins l’àmbit de l’art a través de diversos llenguatges, majoritariament la performance, i la instal.lació.
Fa servir com a material la mateixa quotidianitat del context on es troba, i intenta activar dins la mesura del posible certs formats d’obra que permetin la interacció del públic, als seus projectes no hi pot faltar mai la tendresa i l’humor, que són els pilars també de la seva vida.


Més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


 Data i Horari: 

Dia: Dijous 30 de juny de 2022
Horari: d'11 a 14 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Preus i venda d'entrades


VENDA D'ENTRADES

Més informació