CA EN FR ES

 

R.A.V.E. DANSA

R.A.V.E. (Revolucionary Agglomeration for Voluntary Extermination) de Cecilia Colacrai.

Fotografia de l'activitat

SINOPSI

R.A.V.E. (Revolutionary Agglomeration for Voluntary Extermination)

I si el teatre fos un espai entre el cel i la terra, entre el passat i el futur? Què passaria si aquest lloc fos poblat, alhora, de records de quan els humans no estiguessin desvinculats de la naturalesa i de les actuals profecies de la fi del món?

En R.A.V.E., Cecilia Colacrai està sola a l’escenari, intentant indagar a través del gest, el nostre instint de preservació. A partir d’una intensa relació amb la vibració sonora, ella evoca la primitivitat per desplegar una varietat d’estats físics. Demostrant una plasticitat extraordinària i la capacitat de resistir, ella es transforma una vegada i una altra, portant el seu cos al límit.

En aquest espai indefinit, Cecilia no parla de si mateixa, sinó a través del seu cos, sobre la finitud i els esdevenirs de la nostra espècie. Aquí la dansa es presenta com gallet a la ficció, oferint un llenguatge que permet transportar-nos i imaginar formes de vida més enllà de les parets del teatre.
Joao Lima

FITXA ARTÍSTICA
Idea, creació i interpretació: Cecilia Colacrai
Acompanyament artistic Joao Lima
Música: Miquel Casaponsa, Miquel Vich Vila
Espai sonor: Miquel Casaponsa
Asistència de so: Pablo (Mo) Ramírez
Disseny de llums: Iván Cascón
Espai escènic i vestuari: Sergi Cerdán
Producció: Rita Stivala
Fotografia i vídeo: Tristán Pérez Martín

Col·laboració: María Muñoz i María Magdalena Garzón.

Una coproducció de: Mercat de les Flors

Amb el suport de: Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura, L’Animal a l’Esquena, Paso a 2 - Certamen Coreográfico de Madrid, La Visiva, Azala Espacio, Musiberia, C.C. Barceloneta, La Caldera de Les Corts, L’ Estruch de Sabadell, Ateneu de Celrà.

Agraïments Gabriela Solini, Carina Aguis, Xavi Moreno, Ursa Sekirnik, Colectivo Big Bouncers, Federica Porello.

CV
La ballarina, coreògrafa i docent Cecilia Colacrai investiga diferents aspectes de la dansa des de l’any 1997. Membre del Col·lectiu Big Bouncers i del Group LaBolsa, també col·labora amb el coreògraf João Lima. El 2005 crea la seva primera peça en solitari, Sola?, i el 2011 La incorruptible bellesa de la distància, amb la col·laboració de les companyies loscorderos i Nats Nus Dansa. Ha treballat amb artistes com Thomas Hauert, Joan Català, Jorge Albuerne, Emmanuel Grivet, Toni Mira - Nats Nus, Montse Colomé, Alexis Eupierre, entre d’altres. Actualment, forma part de l'equip docent de l'Institut del Teatre de Barcelona (CSD), de l'escola de teatre físic Moveo i del projecte SUDANSA. Ha format part de la junta directiva de l'APDC i ha estat sòcia dels espais de creació La Visiva i La Caldera.

www.ceciliacolacrai.com

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 9 de juliol de 2022
Horari: a les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Preus i venda d'entrades

Més informació