CA EN FR ES

 

FESTIVAL IF. FULLA BLANCA. NOUS FORMATS

A càrrec de :Companyia Flobvia

Fotografia de l'activitat

‘Fulla Blanca’ ret homenatge a les plantes que sostenen la vida del món. Un espectacle de teatre visual que treballa amb el paper com a material escènic i sonor. A partir de les idees de Stefano Mancuso es desenvolupa un llenguatge poètic a partir del so, les ombres, el cos en moviment, l'objecte, el paisatge i la paraula. Què passaria si l’ésser humà se n’adonés de que no és el “rei de la selva”? I si se n’adonés que la selva en sí manipula la seva existència i supervivència, sense ni tant sols moure’s del terra.

Biografia/trajectòria:
Marina Baixas (Barcelona, 1994) es dedica a la direcció artística i tècnica i responsable d’imatge audiovisual. A més també és actriu i animadora de la companyia Joan Baixas i la nova companyia de La Claca. Formada en Tècniques Escultòriques a l’Escola Massana, en Belles arts a la Universitat de Barcelona, des dels 16 anys acompanya a Joan Baixas en les seves creacions i gires arreu del món. Ha treballat en espectacles com ‘Terra Prenyada’, Música Pintada, ‘Daurrodó’, ‘Oh lala la Marionnette’ o ‘Paradox Parade’. També ha comissariat l’exposició l’Enemic és al Sofà i ha tingut cura del llibre ‘Desordre General’ i titellaire a l’espectacle ‘Baboia!’.

Júlia Mata (Barcelona, 1989) és graduada en Disseny i formada en Arts Aplicades a l’Escultura a l’Escola Massana. Actual estudia música al Taller de Músics de Barcelona, on es troba en procés d’introducció a la interacció del món musical i performàtic.
Ha treballat en la creació d’escenografies i dissenys d’espais. El seu treball es basa en dues línies d’experimentació: la musical i l’escultòrica. A partir de processos d'improvisació i d’experimentació crea les seves composicions escultòriques i musicals, tot buscant moments de trobada entre aquestes dues disciplines.

Fitxa artística:
Direcció: Marina Baixas i Júlia Mata
Intèrprets: Marina Baixas i Júlia Mata
Mirada externa: Joan Baixas
Moviment i animació: Marina Baixas
Espai sonor: Júlia Mata
Espai escènic: Marina Baixas i Júlia Mata
Vestuari: Mercedes Domínguez
Acompanyament i difusió: Natalia Barraza
Coproducció: Festival IF Barcelona i Temporada Alta
Amb el suport de l’OSIC.

Col·laboradors:
Coproducció: Temporada Alta
Col·laboració: Festival IF Barcelona

Xarxes socials web i vídeos:


PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 13 de novembre de 2021
Horari: a les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació