NOW PRESENTA LO QUE NO SE VE. ARTS VISUALS

A càrrec de :José Velasco

Fotografia de l'activitat

Now presenta és una oportunitat per conèixer la feina dels artistes residents a NauEstruch, que en aquesta jornada són: Elena Carvajal, Jose Velasco i Úrsula San Cristóbal.

José Velasco Abarca (Valdepeñas, 1991) és un artista multidisciplinar que treballa en les arts visuals a través de la investigació i creació de projectes escènics, digitals i performance. S’ha format en teatre físic en escoles com Pantoteatro i RESAD, on s’ha especialitzat en performativitat i creació escènica. També ha estudiat arts digitals i disseny d'experiències. Velasco ha participat en diferents programes d’investigació de la Comunitat de Madrid, ha treballat al Teatro Pradillo i el Conde Duque.

En residència a l’Estruch, Velasco treballarà en el projecte ‘Lo que no se ve’, en el qual explora la visibilitat de les arts escèniques a través de diferents dispositius de representació i experiments visuals sobre la insistència, el desig i la immediatesa.

Velasco entén la performativitat de la imatge i el so com una manera de generar ecosistemes i l’escena com una oportunitat per qüestionar conjuntament la realitat.


 Data i Horari: 

Dia: Divendres 3 de desembre de 2021
Horari: a les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació