CA EN FR ES

 

FESTIVAL IF. ELLS I JO. NOUS FORMATS

A càrrec de :Jordi Font

Fotografia de l'activitat

El projecte "ELLS I JO o aquella sensació de que els arbres et miren" s'endinsa en el món imaginari, un espai poètic que perdem a mesura que ens fem grans. Es tracta d’un apropament a la cultura fantàstica i el folklore català a través del bestiari fantàstic com les dones d'aigua, la pesanta o el nonell de les neus.

L’autor d’aquest projecte, Jordi Font, s’ha inspirat en la seva infància. Va viure a casa dels seus avis, on conviviem amb tota la família. Sovint eren més de vuit persones, a més de totes les bèsties fantàstiques que s’imaginava o li explicaven quan era petit. A partir dels records d’infància descobreix un món imaginari nou, en el qual a través de la poètica apel·la tant la realitat de l’infant com la de l’adult, per fer visible allò que alguns potser ja no podem veure.


Actor i director, Jordi Font Alonso és un intèrpret especialitzat en teatre físic que ha treballat en espectacles familiars i de titelles. Com a creador forma part de diverses companyies i col·lectius com; el col·lectiu Mambo Project (amb els quals han creat l’espectacle immersiu ‘LA FESTA’ estrenat a Fira Tàrrega 2019), forma part de la companyia Cal Teatre (espectacles de titelles per infants com ‘El bosc com balla’, presentat a FETEN 2019, i ‘Joc de Cadires’, estrenat a la Mostra d’Igualada 2019), membre de la companyia Voltäla (‘Vremya Musei’ presentada en temporada a El Maldà, 2016), també forma part de la companyia Homenots (amb la qual ha creat el concert/espectacle d’animació infantil ‘Els homenets’ el qual es va presentar en el mercat de Música Viva de Vic, 2016).

A més, Font ha presentat l’espectacle ‘La República dels Contes’ i amb el músic Roger Martínez l’espectacle joglaresc ‘Contadors de Llegenda’ (2014). Ha col·laborat amb diverses organitzacions com Òmnium Cultural i també ha escrit i dirigit amb la Nina Solà la sèrie interactiva ENTRE CAMPS. Ha guanyat la Residència per el Bienni 2020-2021 del Festival IF de Barcelona amb el projecte “ELLS I JO.”

Idea, direcció i interpretació : Jordi Font
Creació Audivisual i codirecció: Nina Solà
Espai escènic i construcció: Carlos Gallardo
Disseny sonor: Gerard Valverde
Disseny de llums: Mario Andrés

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 12 de novembre de 2021
Horari: a les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació