CA EN FR ES

 

LAZARO. TEATRE

Fotografia de l'activitat

Lázaro és una adaptació del clàssic de la literatura espanyola ‘El Lazarillo de Tormes’ a ritme de rap, hip hop i elements de danses urbanes. És la mateixa història universal que tots coneixem. Gairebé. Lázaro comparteix la seva història i la seva litrona. Explica com canvia d’amo, però els amos dels segle XXI no són els mateixos que els del segle XVI. L’astut es fa acompanyar pel seu col·lega Marco que toca música. Ja que ens explica les seves penes, almenys que tingui una mica de flow.

“Cuando el hambre me araña por dentro él mismo me da de comer, él cuenta mi historia. La historia de cómo dejé de tener amo para ser el puto amo.”

Aquesta refrescant adaptació del clàssic, LÁZARO, explicada a través del hip hop i elements del breakdance, el treball de peus de les danses urbanes, ha obtingut diversos premis com el Premi SGAE a la IXa Edició del Festival Russafa Escénica, la Menció a la millor dramaturgia a ACT Festival 2020 i el Millor intèrpret al TAC Valladolid 2021.

LEAMOK és una companyia jove d’ Aldaia (Valencia) creada per Roberto Hoyo i Sofía Zaragoza a finals de 2019. Aquesta companyia està molt influenciada pels moviments culturals més joves. Lázaro és la primera producció, la qual ja ha estat multipremiada.

Una creació de Roberto Hoyo
Músic en escena Marco Ferreira
Assessor de moviment: Luís Meliá
Assessor de breakdance: Bboy Drinaz
Disseny gràfic: Sofía Zaragoza
Distribución: a+, Soluciones Culturales

Preu10€

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 8 d'octubre de 2021
Horari: a les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació