CA EN FR ES

 

HACEMOSCOMOQUEBAILAMOS. DANSA

A càrrec de: Una i Una

Fotografia de l'activitat

Ballar és la revolta dels cossos ensinistrats, encorsetats, endormiscats, rendits, exhausts de quotidianitat, de responsabilitat, de vida adulta, de normalitat. És l'extravagant que guaita, l'alliberament dels cossos colonitzats. La bèstia, la fúria, la festa.

#HACEMOSCOMOQUEBAILAMOS sorgeix d’una indagació entorn el plaer de ballar, un viatge sensorial a través de cinc intèrprets que anhelen desinhibir-se a través de la música, el ritme i una combinació d'hormones i sentiments en solfa que emulen la dansa.

UNAIUNA neix de les inquietuds artístiques de Laura Lliteras i Marina Fullana, després d'estudiar dansa clàssica a Mallorca, i dansa contemporània i coreografia a l'Institut del Teatre de Barcelona. Les dues han format part de la Jove Companyia IT Dansa sota la direcció de Catherine Allard. Decideixen crear el seu propi projecte artístic per elaborar un discurs des de la seva formació acadèmica que combinen amb desaprendre a través de l'humor. Després de crear ‘Dosis’ (Premi SóloDosenDanza 2016 i Art Jove 2011) creen ‘All Inclusive’, peça seleccionada pel circuït ACIELOABIERTO 2019 i Contact Zones. Elles creadores i intèrprets sempre s'han sentit molt vinculades al seus orígens i creen la peça ‘Galejar’, una obra més contemporània, i sòbria que parla de la veu el cos i el treball.

Combinen la dedicació a la companyia amb altres treballs amb companyies i artistes com: La Veronal, Led Silhoutte, TangenIBenzal, Siberian (Paloma Muñoz) Eulàlia Bergadà, o Raquel Klein. A més també desenvolupen els seus projectes pedagògics a l’escola Arts en Viu del Prat de Llobregat.

Direcció: UNAIUNA
Intèrprets: Marina Fullana, Laura Lliteras, Reginald Lefebvre, Jesus Benzal i Júlia Godino
Dramaturgia: Joan Fullana
Espai Escènic: Xesca Salvà
Espai Sonor: Rodrigo Rammsy
Vestuari: Valleriola

Preu10€

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 25 de setembre de 2021
Horari: a les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació