CA EN ES

 

L’Estruch, fàbrica de creació de les arts en viu, és un centre de producció i difusió d’art contemporani situat en les instal·lacions de l’antiga fàbrica tèxtil Ca l’Estruch de Sabadell. Aquest centre cultural municipal ofereix recursos –espais, eines, formació, difusió– per a creadors de diferents perfils i disciplines. A l’Estruch s’hi troben tant artistes professionals reconeguts a nivell internacional com creadors emergents que tot just comencen la seva carrera. Hi conviuen investigadors i artífexs de totes les àrees artístiques: circ, escèniques, musicals, visuals i digitals. L’Estruch esdevé un escenari excepcional per desenvolupar experiències educatives que permetin el contacte dels estudiants amb els processos de treball del creador contemporani, professió on la interdisciplinarietat és cada cop més necessària i habitual.
Les propostes pedagògiques que us presentem, pretenen apropar l’art contemporani als infants i joves a partir de l’observació, l’anàlisi i la participació dels estudiants en els projectes artístics que s’estan desenvolupant en la temporada actual de l’Estruch, així com animar-los a qüestionar les idees preconcebudes sobre els conceptes d’artista, creació i art contemporani.
Enguany, i malgrat les circumstàncies sanitàries actuals,  continuem oferint algunes de les activitats que tan bona acollida han tingut en cursos anteriors, i que trobareu descrites a continuació. Esperem continuar amb la nostra oferta habitual a partir del curs 2021-2022

Amb tot plegat, confiem despertar i estimular l’interès dels infants i joves per la creació contemporània, convidant-los a descobrir un espai de producció, difusió i formació artística que tenen molt a prop de casa seva, apostant per la formació d’un públic informat i amb esperit crític.

A continuació, us presentem les activitats educatives que hem programat a l’Estruch pel curs 2020-2021.

Us hi esperem!

estruchenviu@ajsabadell.cat

Brodas Bros Presenta: Taller de hip hop i cultura urbana

A qui s'adreça:
Alumnes de 2n cicle d'ESO, batxillerat, formació professional i adults.

Descripció:
La companyia Brodas Bros dóna a conèixer el hip hop com a cultura urbana, els seus orígens (música, pintura i dansa), tècniques dels diferents estils que el componen (Popping, Locking, Hip hop, B-boying/Breakdance) de manera lúdica i didàctica.

És una activitat on els participants treballaran ritme, coordinació, control de la tensió muscular, creativitat i memòria coreogràfica. Podeu consultar el web de la companyia, el facebook o el vídeo de l'activitat.

Objectius:
Al final del taller, els alumnes podran ser capaços de:
- Experimentar els diferents estils de dansa de la cultura hip hop.
- Executar una coreografia sense ajuda del professor.
- Millorar la coordinació, equilibri, ritme i memòria coreogràfica.
- Diferenciar els elements que formen la cultura hip hop.

Competències bàsiques:
- Competència artística i cultural
- Competència social i ciutadana

Desenvolupament:
Dates de realització: 14 de desembre del 2021; 13 i 19 de gener, 9 de febrer, 16 i 30 de maç i 5 de maig de 2022.
Horari: de 10 a 12 h
Durada: 2 hores  
Nombre d'alumnes per sessió: 1 grup classe
Participació limitada a les línies d'un mateix curs per centre educatiu.  
Cost: gratuït
 
Inscripció:
 
El màxim d'inscripcions permeses per a cada centre educatiu és de 90 alumnes.
Al fer la inscripció, podeu indicar les vostres preferències de data a l'apartat d'observacions.
Si en el moment d’inscriure-us veieu que ja no teniu plaça, envieu un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i entrareu a formar part de la llista d’espera.
 
Informació:
L'Estruch. fàbrica de creació de les arts en viu
Persones de contacte: Salut Tarruell
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 717 25 71
Veure dossier activitats 2021-2022
 

Organització:
Regidoria de Cultura. L'Estruch (fàbrica de creació de les arts en viu)