CA EN ES

 

PARACRONISMOS I. CICLE DISSONANTS. ARTS VISUALS

A càrrec de Valentina Alvarado Matos i Carlos Vásquez

Fotografia de l'activitat

Valentina Alvarado elabora discursos vinculats a la memòria i la identitat desplegada en geografies inacabades, a partir de la hibridació de diversos llenguatges plàstics. Carlos Vásquez és artista i investigador. Utilitza el cinema i la fotografia com a mitjans per a establir constants correspondències entre la pràctica artística, les ciències socials, l'analògic i el digital. A Paracronismos I articulen un recorregut des del geològic a l'industrial, presentant a través del material d'arxiu fílmic la dualitat entre naturalesa i cultura.

Dissonants és un projecte en el qual s'exploren múltiples percepcions sensorials que defineixen les diferents realitats, tant temporals com espacials i virtuals, entre les que fluctuen els nostres cossos. L'acció efímera i el seu registre permanent o el context actual i el virtual, són alguns exemples de noves relacions d'esdevenir en una societat intervinguda per la tecnologia. Mitjançant exercicis performatius, el cicle proposa un discurs plural on es qüestionen les polítiques d'aquestes relacions.

Ideat per les comissàries del Màster en Art Digital d'ESDi Arianna Esposito, Gabriel Virgilio Luciani, Carla Mengual Oltra, María Valcarcel Maceira, Núria Nia, Gabriela Brito, Giorgia Scavo, Morgana Ucher i Marco Tondello, organitzat per aquestes dues darreres.

Amb la col·laboració: ESDI, Escola Superior de Disseny

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 28 de maig de 2021
Horari: a les 18 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació