CA EN ES

 

PRESENT CONTINUOUS. CICLE DISSONANTS. ARTS VISUALS

A càrrec de Rubén Patiño i Kay Schuttel

Fotografia de l'activitat

La parella d'artistes Rubén Patiño i Kay Schuttel a Present Continuous exploren la presència corporal i la seva relació amb el so i l'espai. Exemples d'obres recents són: No Laughing Matter (Club Trasmediale 2020) o Ethereal Walk (Unsound Festival 2020). Present Continuous és una coreografia que explora la telefonia mòbil i el rol de l'audiència com a performer. Es tracta d'un treball basat en la idea de multiplicitat, simultaneïtat i moviment que investiga l'ús dels altaveus de múltiples telèfons per a la creació d'una composició sonora. El treball en qüestió, sorgeix com una exploració sobre l'individu i el col·lectiu en el context de pandèmia global i distanciament social.

Dissonants és un projecte en el qual s'exploren múltiples percepcions sensorials que defineixen les diferents realitats, tant temporals com espacials i virtuals, entre les que fluctuen els nostres cossos. L'acció efímera i el seu registre permanent o el context actual i el virtual, són alguns exemples de noves relacions d'esdevenir en una societat intervinguda per la tecnologia. Mitjançant exercicis performatius, el cicle proposa un discurs plural on es qüestionen les polítiques d'aquestes relacions.

Ideat per les comissàries del Màster en Art Digital d'ESDi Arianna Esposito, Gabriel Virgilio Luciani, Carla Mengual Oltra, María Valcarcel Maceira, Núria Nia, Gabriela Brito, Giorgia Scavo, Morgana Ucher i Marco Tondello, organitzat per aquestes dues darreres.


Reserva d’entrades a:


Amb la col·laboració: ESDI, Escola Superior de Disseny

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 9 d'abril de 2021
Horari: a les 18 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació