CA EN FR ES

 

SAND WALK. CICLE DISSONANTS. ARTS VISUALS

A càrrec de Natalia Carminati.

Fotografia de l'activitat

Natalia Carminati a Sand Walk investiga com els mecanismes d’invisibilització, privatització, desterritorialització operen i configuren la realitat. Els seus projectes conjuguen vídeo, videojoc, experimentació sonora, pintura, instal·lació i performance. Actualment treballa com a artista resident a la fàbrica de creació L'Escocesa de Barcelona. Sand Walk és un projecte multidisciplinari que integra performance, so, vídeo livestream i instal·lació. Amb aquesta actuació, l'artista explora la nostra percepció del temps i el desfasament que es produeix entre les temporalitats "reals" i les “virtuals” a partir de la imatge i el so com a unitats de temps.

Dissonants és un projecte en el qual s'exploren múltiples percepcions sensorials que defineixen les diferents realitats, tant temporals com espacials i virtuals, entre les que fluctuen els nostres cossos. L'acció efímera i el seu registre permanent o el context actual i el virtual, són alguns exemples de noves relacions d'esdevenir en una societat intervinguda per la tecnologia. Mitjançant exercicis performatius, el cicle proposa un discurs plural on es qüestionen les polítiques d'aquestes relacions.

Ideat per les comissàries del Màster en Art Digital d'ESDi Arianna Esposito, Gabriel Virgilio Luciani, Carla Mengual Oltra, María Valcarcel Maceira, Núria Nia, Gabriela Brito, Giorgia Scavo, Morgana Ucher i Marco Tondello, organitzat per aquestes dues darreres.

Col·labora: ESDI, Escola Superior de Disseny

Reserva entrada: https://sabadellcultura.koobin.cat/dissonants

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 26 de març de 2021
Horari: a les 18 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació