CA EN ES

 

NO EM DIGUIS REINA. TEATRE

Companyia Diversitat Teatral, dirigida per Emili Corral.

Fotografia de l'activitat

No em diguis reina és una road movie teatral que narra el viatge agitat d’una princesa que no vol ser reina, pels indrets més foscos i marginals del seu reialme: un país distòpic habitat per personatges estrafolaris, egoistes i miserables. Una comèdia negra que ens presenta un sistema esgotat i decadent i ens pregunta si, per canviar-ho, estem disposats a renunciar als nostres privilegis.

No em diguis reina és el quart espectacle de Diversitat Teatral, on seguim apostant per la inclusió d’artistes amb diversitat funcional. Una peça on el treball d’artistes diversos no és una concessió, si no una característica més de les intèrprets i un valor afegit en la posada en escena.

L'autor diu:
«Amb aquest espectacle volem posar de relleu la contradicció que ens suposa escollir entre els privilegis personals i les necessitats col·lectives. Presentem un reialme imaginari, amb un sistema dominat per una burocràcia inflexible que dificulta als seus súbdits l'accés als recursos i només permet passar als privilegiats i espavilats que coneixen el complex funcionament de la maquinària de l’Estat. En aquest context trobem una princesa que rebutja el seu estatus però, davant la possibilitat de perdre els seus privilegis haurà de respondre la mateixa pregunta que llancem al públic: estem disposats a perdre els nostres privilegis per millorar el conjunt de la societat?»

No em diguis reina, una producció de Diversitat Teatral, amb el suport de l’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en viu i Ajuntament de Sabadell.


DIVERSITAT TEATRAL

Diversitat Teatral es el projecte personal d’Emili Corral. Des del 2011 s’han anat sumant altres artistes que l’han fet evolucionar i créixer. L’objectiu original era fer pedagogia de la diversitat a través del teatre, donant visibilitat a artistes amb discapacitat en escenaris professionals. Deu anys després, hem generat un estil, una mirada i una veu pròpia i compromesa amb la realitat que ens envolta. Això ens ha portat a tractar nous temes i a explorar altres territoris estètics, sense abandonar la nostra essència.


FITXA ARTÍSTICA

Repartiment: Judit Saula, Glòria José, Pep Muñoz, Míriam Aguilera i Marc Vidal
Text i dramatúrgia: Emili Corral
Direcció: Emili Corral i Glòria José
Assistent moviment: Jordi Cortés i Laura Mestres
Vestuari: Glòria José
Sastreria: Max Montlleó i Ignasi Vila.
Disseny d’il·luminació i cap tècnic: Llorenç Parra.
Espai escènic: Miquel Ruiz
Fotografia: Joan Gasto
Vídeo: Esteban Crucci
Cartell: Albert Rodríguez
Comunicació: Valeria Fernández

Preu5€

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 21 de maig de 2021
Horari: a les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació