CA EN FR ES

 

MECAL TERROR. CURTMETRATGES

Fotografia de l'activitat

Qualitat, diversitat i originalitat són trets distintius del Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, que és considerat un dels certàmens més consolidats del país. En aquesta sessió especial Terror es projectaran sis curtmetratges de ficció procedents de Noruega, França, Bèlgica, Brasil, Països Baixos i Espanya.

La Somiadora (Kenneth Karlstad, Noruega, 2019) Ficció, 14 min.
Una mare lluita contra els violents malsons de la seva filla.

Piscolabis (Pierre Magazingrabe, França, 2019 ) Ficció, 18 min.
Nord de França, 2018. La Daphnée es nega a presentar el seu xicot Karim als seus pares. El Karim ho passa malament per culpa d'això. Però quan la Daphnée va a passar el cap de setmana a la mansió dels seus pares, el Karim s'amaga al maleter del cotxe…

Cara-negra (Quentin Moll-Van Roye, Bèlgica, 2019 ) Ficció, 7 min.
Una festa amb alcohol. Un maquillatge obstinat. Una esponja de fregar. Quan la violència i la por s'apoderen de la raó, deixen marques.

El coixí de plomes (Joseph Specker Nys, Brasil, 2018) Animació, 12 min.
Poc després de la seva lluna de mel, l'Alícia contreu una malaltia inexplicable, mentre que el seu marit Jordan es mostra indiferent. Alguna cosa desconeguda l’està tornant boja. La malaltia fa que la jove confongui la realitat amb al·lucinacions horripilants.

Rebutjat (Niels Bourgonje, Països Baixos, 2019) Ficció, 6 min.
Una noia descobreix que ha fet match a una aplicació de cites amb un estrany, tot i haver lliscar el seu perfil cap a l'esquerra uns moments abans. Tem que l'home es trobi perillosament a prop.

Un petit tast (Victor Català, Espanya, 2019) Ficció, 5 min.
Una nena fuig desorientada pel bosc. Hi ha alguna cosa que sembla que l'estigui perseguint. A l'arribar a una petita clariana, es troba amb una altra nena jugant sola en un balancí...

Preu5€

 Data i Horari: 

Dia: Dimecres 17 de març de 2021
Horari: a les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació