PRESS PLAY. DANSA

FRE3 BODIES - Companyia jove dirigida per Nicholas Ricchini i Nadine Gersparger

La jove companyia FRE3 BODIES ens presenta la seva segona producció: PRESS PLAY, un tríptic de coreografies creades per Nadine Gerspacher, Jorge Crecis y Jos Baker. Des de la teatralitat del gest, fins a la recerca dels límits físics, passant per la virtuositat del moviment, quinze dones joves a punt de donar els seus primers passos professionals en el món de l’escena ens entreguen els seu talent i creativitat.

Fundada el 2018 i seguint el format de companyia jove, FRE3 BODIES és un programa de creació i interpretació de dansa contemporània establert a Barcelona. La companyia dirigida per Nicholas Ricchini i Nadine Gersparger amb la col·laboració d’Anna Sánchez ofereix a joves ballarines la possibilitat d’aprofundir en la seva formació, adquirir experiències creatives i interpretatives al costat de professionals del panorama actual de la dansa contemporània nacional i internacional.

FITXA ARTÍSTICA
Coreògrafs convidats: Nadine Gerspacher, Jorge Crecis & Jos Baker
Direcció del programa: Nadine Gerspacher & Nicolas Ricchini
Ajudant i coordinació: Ombline Huvelle
Producción: Big Story Productions
Gerent de producció: Fanny Cleyrat
Intèrprets: Beatriz Cubero, Camille Lejeune, Capucine Schattleiner, Clara Tignol, Eloïse Robin, Hanna-May Porlon, Hedvig Edvall, Laura Branco, Lily Cabaud, Maelle Omnès, Maria Ganzarain, Matilde Casini, Nuria Gallego, Paula Calveras, Raphaëlle Sablic.
Agraïments a Anna Sánchez per impulsar aquest projecte i pel seu suport incondicional.

COL·LABORADORS
L’Estruch, Centre Cívic de la Barceloneta, Federació d’Associacions Socio-Culturals Espai 30, Varium - Espai de Moviment, El Maldà, La Casa Orlandai, La Casa Elizalde i El Centre Cultural de Sarrià.

Preu10€

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 6 de març de 2021
Horari: a les 20 h


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació