TERESA. DANSA

A càrrec d'Andrés Corchero

La nova creació de Corchero parteix de la mística de dues dones i la seva obra, la religiosa espanyola Santa Teresa de Jesús, amb Vivo sin vivir en mí, i la filòsofa, activista i mística francesa Simone Weil, amb La gravetat i la gràcia. Damunt l’escenari hi trobarem cinc dones, ballarines de diferents edats, estils i procedències, cinc Tereses que evoquen l’aspecte més terrenal de la mística.

Premi Nacional de Dansa de Catalunya 2003, Andrés Corchero té una llarga trajectòria que comprèn des de la seva reconeguda experiència professional amb la dansa butoh fins a la improvisació al costat de músics de renom com ara Joan Saura i Agustí Fernández. A més a més, ha creat nombroses coreografies, moltes de les quals amb la seva companyia Raravis (amb Rosa Muñoz), i ha col·laborat amb un gran nombre d’artistes, tant de dansa com d’altres disciplines. La temporada passada vam poder veure dos solos interpretats per ell mateix, treballs íntims i honestos que van captivar el públic.

FITXA ARTÍSTICA

Ballarines: Fàtima Campos, Magdalena Garzón, Carla Moll, Ana Pérez García, Anna Pérez Moya, Donia Sbika
Coreografia: Andrés Corchero
Ajudant coreografia: Ana Pérez García
Escenografia: Miquel Ruiz
Disseny llums: Llorenç Parra
Disseny so: Damien Bazin
Disseny vestuari: Marc Guaita
Producció i management: Fani Benages
Producció executiva: Andreu Banús

Coproducció Mercat de les Flors, Quinzena metropolitana de dansa i Andrés Corchero / Amb la col·laboració L’animal a l’esquena i L’Estruch Fàbrica de Creació

Preu10€

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 20 de febrer de 2021
Horari: a les 20 h


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació