CA EN FR ES

 

L'ESTRUCH CONFINAT. NO FER SEMINARI DE NAUESTRUCH

Per més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Fotografia de l'activitat

No Fer, seminari de NauEstruch durant el confinament. Ara fa tot just fa cinc anys, l'artista Luz Broto va organitzar a l'espai de pràctiques performàtiques i estudis de la performativitat NauEstruch de L'Estruch de Sabadell el taller "No fer".
Què significa no fer res? Podem deixar de fer? On estan els límits d'allò productiu? I com es pot plantejar "no fer res" com a acte col·lectiu? El 2015, el taller va proposar una situació? col·lectiva, a cavall entre l'acció? i l'experiència vital, on la participació i compromís del grup assistent era determinant. Primer, en una trobada preliminar al taller, els participants van decidir els marges i desenvolupament de les sessions a partir d'uns elements disparadors. Tot partint d'aquí, el taller es va desenvolupar en dues etapes, una primera on els participants van acordar els mecanismes des d'on desplegar la experiència del no fer i una segona on es va accionar la mateixa. Aquell taller va deixar depositat al núvol un interessant recull d'articles a l'entorn de la hipòtesi de reflexió del taller, el qual és ara el punt de partida del seminari de lectures "No fer" en el marc del confinament global per causa de la pandèmia del coronavirus en la que ens trobem.
Com caldria ara plantejar-se un no fer res? Com està el confinament reformulant la noció de productivitat artística? Com pot relantejar el sistema productiu global? Com es pot replantejar ara, fins i tot, les nocions d'individualitat i col·lectiu cultural? I la vida?
En aquest 2020, el seminari, conduït ara per Oscar Abril Ascaso com a curador de NauEstruch, proposa un espai de reflexió i de diàleg amb els texts del taller de fa cinc anys, la seva revisió des del prisma de les circunstàncies actuals i una complementació dels mateixos amb nous materials textuals.
Les seves sessions de debat per videoconferència tindran una peridiocitat setmanal.
En paral·lel a l'anàl·lisi de les lectures plantejades, el seminari experimentarà amb eines d'experienciació i acció col·lectiva del confinament.

CALENDARI
-Periodicitat del seminari, tots els divendres entre 17 i 19 h per videoconfèrencia.
-Sessió de presentació, divendres 17 d'abril a les 17h.
-Inici del seminari, divendres 24 d'abril a les 17h.
-Durada del seminari, fins al final del confinament.
-Participació al seminari, gratuïta previa inscripció a , cal propossar un text de referència a debatre.
-Repositori de "No fer", http://bit.ly/1ad6c0O

Per més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


 Data i Horari: 

De divendres 24 d'abril de 2020 a divendres 19 de juny de 2020
Horari: a les 17 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació