CA EN FR ES

 

Espectacle suspès - HACK & ART DAY. ARTS DIGITALS

El #hackandart és una trobada oberta d'art digital, on podem experimentar accions, instal·lacions i experiments realitzats per artistes digitals. És un espai on s'uneix l'art amb la tecnologia.

LA ARMONíA DE LOS ESPACIOS
Òscar de la Fuente

La armonía de los espacios és un projecte de redescobriment de recintes expositius i paisatges urbans mitjançant la percussió i l’escolta dels elements i materials que els formen i li donen singularitat. Aquesta proposta d’Òscar de la Fuente també pretén profunditzar en l’ús de micròfons de contacte mitjançant la percussió automàtica amb solenoides i efecte de so. A través d’aquests elements, Òscar de la Fuente ens presentarà el seu projecte en forma d’instal·lació programada tot component sons en directe.

Nascut a Barcelona el 1992, Òscar de la Fuente es va graduar en musicologia (UAB) el 2016. Actualment està cursant el màster de gestió cultural de la UOC i el d’art sonor de la UB. Durant cinc anys ha format part de la banda de rock progressiu Obsidian Kingdom, amb la que va gravar un àlbum i va participar en gires internacionals. Des de que va deixar aquest grup, l’Òscar s’ha dedicat al seu projecte de música experimental en solitari, a través del qual comença a apropar-se a la instal·lació i a l’escultura sonora.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 29 de maig de 2020
Horari: a les 18 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació