CA EN FR ES

 

CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES D'ARTS VISUALS - PERFORMANCE A L'ESTRUCH

Període d'admissió de sol·licituds: del 13 d'octubre al 6 de novembre de 2015.

A partir de: 13/10/2015   Fins: 06/11/2015 | Hora:09:00h | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol


3- ARTS VISUALS - PERFORMANCE

INFORMACIÓ GENERAL DE LA CONVOCATÒRIA RESIDÈNCIES D’ARTS VISUALS i
PERFORMANCE

Període de residència: Del 7 de gener al 23 de desembre de 2016

L'Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu, és un equipament municipal de Sabadell que compta amb diferents espais de residència i de difusió escènica. Per aquest període obrim 6 convocatòries diferents :

1. DANSA I NOUS FORMATS ESCÈNICS
2. CIRC
3. ARTS VISUALS - PERFORMANCE
4. SABADELL OBERT (ARTISTES VISUALS LOCALS)
5. PROJECTES MULTIMÈDIA
6. PROJECTES MULTIFÒNICS

Els artistes seleccionats en qualsevol línia de convocatòria també podran accedir, segons projecte i disponibilitat, als altres serveis del centre, com són: sales d’assaig, medialab, espai multimèdia , teatre o allotjament ( pot combinar-se més d’una opció )

Període d’admissió de sol·licituds: del 13 d’octubre al 6 de novembre de 2015.

Com sol·licitar residència dins d’aquesta convocatòria:
COPIEU LA FITXA SEGÜENT al cos d’un missatge de correu , empleneu-la amb les vostres demandes de residència i envieu-la a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , posant a l’assumpte el número i nom de la convocatòria.

Caldrà adjuntar al mateix correu un document amb la descripció del projecte i currículum de l’artista o companyia (en format pdf, no superior a 3MB).

FITXA DE SOL·LICITUD DE RESIDÈNCIA

Número i nom de la convocatòria:

Nom i cognoms del sol·licitant:

Nom de la companyia o artista:

Nom de l'espectacle o projecte:

Mail de contacte:

Telèfon de contacte:

Adreça complerta:

Tipus d’espai necessari :

Dates de residència:

Horaris aproximats de treball al taller:

Lloc previst d’estrena o presentació (si s’escau):

Enllaç a vídeos de treballs anteriors:

____ Marcar amb una X en cas de necessitar allotjament. Múm. de persones que cal allotjar _______ (allotjament compartit amb altres artistes)

Els projectes seleccionats es faran públics el el 20 de novembre de 2015 al web de l’Estruch www.lestruch.cat.

CONDICIONS DE LES RESIDÈNCIES D’ARTS VISUALS i PERFORMANCE

NAUESTRUCH és l’àrea especialitzada en arts visuals i performàtiques. Les residències de producció de “Arts Visuals i performance” ofereixen taller de treball i possible apartament a compartit on allotjar-se, així com ajuda en la producció del treball.

Tipologia dels projectes
Projectes d’arts visuals orientats al concepte de cos i pràctiques performàtiques. S’admeten però projectes de tot tipus de disciplines.

Durada
Entre tres i sis mesos (per estades més puntuals o fora del període de convocatòria veure nota al peu)*

Destinataris
Artistes, col·lectius i projectes de l’àmbit internacional, de l’estat espanyol o de Catalunya

Criteri de selecció
La comissió de selecció valorarà la qualitat, interès de la proposta i la seva adequació als serveis i recursos oferts per L’Estruch. També es tindrà en compte l’encaix dins del context i produccions de Sabadell i/o L’Estruch. Per tant, projectes i activitats dissenyades específicament seran de millor rebut.

Igualment, es valorarà l’interès, la disponibilitat i el compromís de la persona sol·licitant per participar en les activitats formatives, relacionals i cooperatives de NauEstruch. S’escolliran per tant aquells/es artistes on la residència tingui un grau més alt d’incidència i profit.

Condicions de la cessió
Tota residència de producció a NauEstruch comporta implícita una presentació inicial, a mode de xerrada o reunió i la mostra d’algun material ja sigui final o no i en qualsevol tipus de format: Xerrada, performance, taller, exposició, taller/assaig obert… per aquesta fita son susceptibles d’ús els diferents espais del centre sempre i quan estiguin disponibles.

Els artistes o col·lectius seleccionats en residència signaran un document que regularà la cessió de l’espai on hi constaran el calendari, els horaris i les sales utilitzades, així com també l’acceptació de la normativa d’ús, a més de la contrapartida que s’acordi a canvi de la residència de creació, si s’escau.

L’incompliment per part de l’artista o col·lectiu seleccionat d’aquests pactes deixaran sense efecte la cessió dels espais i ajuts destinats a la residència.

Comissió de selecció

Marc Vives, curador de l’Estruch
Manel Rodríguez , director de l’Estruch

Per a més informació dels espais, serveis, durada i tipologia de residències de producció que ofereix l’Estruch, consulteu www.lestruch.cat o bé truqueu al 93 717 25 71 preguntant per Almudena Manzanal o Marc Vives o envieu email a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

(*)Aquelles persones que vulguin optar a espai de treball i/o allotjament per un temps inferior a 3 mesos o fora de les dates de la convocatòria ho podrà sol·licitar a: www.lestruch.cat

Les condicions són les mateixes i serà possible entrar en les dinàmiques de treball establertes pel grup seleccionat i el curador, però no hi ha cap obligació per part de l’Estruch en donat un especial recolzament i ajut a les produccions que es realitzin dins d’aquesta modalitat.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5