CA EN FR ES

 

MECAL A L'ESTRUCH. CINEMA

Dues sessions per veure les millors propostes de la dissetena edició del Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona.

Dia: 11/11/2015 | Hora:21:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Venda d'entrades

Les dues sessions programades inclouen una selecció de les millors propostes que s’han pogut veure durant la dissetena edició del Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona. Els curts de ficció i videoclips procedeixen d’Austràlia, Espanya, Irlanda, Islàndia, Mèxic, Noruega, Regne Unit i Suïssa.

Las dos sesiones programadas incluyen una selección de las mejores propuestas que se han podido ver durante la decimoséptima edición del Mecal, el Festival Internacional de Cortometrajes y Animación de Barcelona. Los cortos de ficción y videoclips proceden de Australia, España, Irlanda, Islandia, México, Noruega, Reino Unido y Suiza.

PROGRAMA:

Le sens du toucher (Jean-Charles Mbotti Malolo - Suïssa, 2014)
La Chloé i en Louis estan enamorats en secret. Cada paraula és un moviment, cada frase és una coreografia. Per fi, en Louis convida la Chloé a sopar a casa seva i la deixa entrar amb els gatets que s’ha trobat pel camí, tot i que ell es al·lèrgic al pèl de gat. A mesura que avança el sopar, el costat fosc d’en Louis es comença a veure...

Roy Kafri - Mayokero
Videoclip.

The secret world of Foley (Daniel Jewel - Regne Unit, 2014)
Un curt sobre els herois del cinema no reconeguts (Artistes Foley), que creen els efectes de so de les pel·lícules per tal de donar-los vida a la fase de postproducció, mitjançant decorats i superfícies que es troben a l’ampli magatzem Pinewood Post Production.

Bendito Machine V - Pull the trigger (Jossie Malis - Espanya, 2014)
Un exòtic foraster arriba des de molt lluny per descobrir la bellesa d’un territori suposadament inexplorat. En lloc d’això, es troba en mig d’un conflicte turbulent. Atrapat contra la seva voluntat, haurà d’esperar pacientment fins que amaini la tempesta.

Interior. Família (Esteve Soler, David Torras, Gerard Quinto Espanya, 2014)
Uns pares afectuosos desperten el seu fill a mitjanit. Han de parlar amb ell d’una cosa urgent i horrorosa que canviarà la seva vida per sempre.

Coda (Alan Holly Irlanda, 2014)
Un viatge visual a l’epíleg d’una vida.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR