CA EN FR ES

 

MECAL A L'ESTRUCH. CINEMA

Dues sessions per veure les millors propostes de la dissetena edició del Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona.

Dia: 14/10/2015 | Hora:21:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Venda d'entrades

Les dues sessions programades inclouen una selecció de les millors propostes que s’han pogut veure durant la dissetena edició del Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona. Els curts de ficció i videoclips procedeixen d’Austràlia, Espanya, Irlanda, Islàndia, Mèxic, Noruega, Regne Unit i Suïssa.

Las dos sesiones programadas incluyen una selección de las mejores propuestas que se han podido ver durante la decimoséptima edición del Mecal, el Festival Internacional de Cortometrajes y Animación de Barcelona. Los cortos de ficción y videoclips proceden de Australia, España, Irlanda, Islandia, México, Noruega, Reino Unido y Suiza.

PROGRAMA:

Ártún (Gudmundur Arnar - Islàndia, 2014)
Un noi vol que li facin el primer petó però no té sort a la petita ciutat on viu. Els seus millors amics li parlen d’unes noies de la ciutat que es col·loquen i amb qui és fàcil enrotllar-se quan fumen cigarrets. Ell qüestiona aquesta història, però decideix unir-se a ells i anar a la ciutat per descobrir-ho per ell mateix.

Niño de Metal (Pedro Garcia Mejía - Mèxic, 2014)
En Ramon ven samarretes de rock en un mercat de carrer. LaVamp, la seva exdona gòtica, deixa el seu fill Ozzy a càrrec seu. En Ramon rep la visita del seu amic PlanBe, i entre converses divertides i fumant una mica de marihuana perden el nen pel mercat. Durant la desesperada cerca de l’Ozzy, en Ramon descobrirà la seva incapacitat per ser pare.

Person to Person (Dustin Guy Defa - Austràlia, 2014)
L’endemà al matí d’haver muntat una festa a casa, un home descobreix una noia desmaiada a terra. La resta del dia se’l passa intentant que marxi de casa.

Dj Snake and Lil Jon - Turn Down For What
Videoclip.

Skallamann (Maria Bock - Noruega, 2011)
Un film musical sobre el fet de ser un mateix i d’estimar a qui es vulgui.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR