CA EN FR ES

 

DRAWING SYSTEM. EXPOSICIÓ

A càrrec d'Estanis Comella.

Dia: 24/10/2015 | Hora:20:00h | Preu: gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 8

Inauguració, Dissabte 24 oct. a les 19h · Sala d’Expos · Gratuït Del 26 al 30 d’octubre, visita ambcita prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L’artista Estanis Comella (Lleida, 1985) treballa des de disciplines separades com la música, la fotografia i, en ocasions, l’escultura. La seva fita és arribar a un sistema de treball total, que redueixi totes aquestes pràctiques a una concepció propera al dibuix.

Estanis Comella (Lleida, 1985) és llicenciat en Belles Arts el 2013 per la Universitat del País Basc, UPV / EHU, en l’especialitat d’escultura i audiovisuals. Ha realitzat tallers amb artistes com Isidoro Valcárcel Medina, Seijiro Murayama o Ibon Aranberri entre d’altres. I exposicions tant a nivell col·lectiu com individual en llocs com Dafo i el Museu d’Art Diocesà de Lleida, en Club Le Larraskito, BilbaoArte i Narata a Bilbao i Fireplace a Barcelona, mitjançant el treball amb dibuix, arxius d’imatges fotogràfiques, organitzacions i seleccions de material en suports impresos o digitals, projeccions, procediments escultòrics i peces en directe.


Inauguración, Sábado 24 de octubre a les 19h · Sala Expos · Actividad gratuita.
Abierto del 26 al 30 d’octubre, visita con cita previa en Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El artista Estanis Comella (Lleida, 1985) trabaja desde disciplinas separadas como la música, la fotografía y, en ocasiones, la escultura. Su meta es llegar a un sistema de trabajo total, que reduzca todas estas prácticas a una concepción próxima al dibujo.

Estanis Comella (Lleida, 1985) está licenciado en Bellas artes el 2013 por la Universidad del País Vasco, UPV / EHU, en la especialidad de escultura y audiovisuales. Ha realizado talleres con artistas como Isidoro Valcárcel Medina, Seijiro Murayama o Ibon Aranberri entre otros. Y exposiciones tanto a nivel colectivo como individual en lugares como Dafo y el Museo de Arte Diocesano de Lleida, en Club Le Larraskito, BilbaoArte y Narata en Bilbao y Fireplace en Barcelona, mediante el trabajo con dibujo, archivos de imágenes fotográficas, organizaciones y selecciones de material en soportes impresos o digitales, proyecciones, procedimientos escultóricos y piezas en directo.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR