CA EN FR ES

 

DEL COS AL DIBUIX I DEL DIBUIX A LA PERFORMANCE. TALLER

Impartit per Ana García Pineda. Entenent la potencialitat del dibuix com a creador d'imaginaris, el taller vol buscar la manera de retornar a la performance el cos que li "pertany".

Dia: 23/10/2015 | Hora:17:30h | Preu: gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la tarda, a 2/4 de 6

Inscripció prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Divendres 23 i 30 d’Octubre de 17.30 a 20h (Sala d’E
xpos) Activitat gratuïta
Inscripció prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ana García Pineda, artista plàstica centrada en el dibuix, ha abordat en diverses sèries la idea d'altres cossos possibles. Entenent la potencialitat del dibuix com a creador d'imaginaris, el taller vol fer un pas més enllà i buscar, des del dibuix, la manera de retornar a la performance el cos que li "pertany". En les diverses sessions de Del cos al dibuix i del dibuix a la performance es plantejaran les actuals matèries de treball de l'artista sobre com traspassar a una escena les temàtiques que es concretaven en un paper.

El taller és eminentment pràctic però no cal saber dibuixar. En les dues sessions, a més de presentar-nos el seu treball, l'artista compartirà alguna de les seves metodologies de treball com són treballar des de les performativitats del dia a dia, vivències personals, abordades des de l'escriptura i el dibuix intuïtiu.

Ana Garcia-Pineda (Sabadell, 1982) és llicenciada en Belles arts per la Universitat de Barcelona i la Universität der Künste Berlin en el 2006.
Com a resum, l’artista ha realizat exposicions individuals a la galeria Et Hall de Barcelona, Espacio Abisal de Bilbao o Aparador Museu Abelló a Mollet del Vallès. Ha participat nombroses col·lectives com a la Galería Liebre de Madrid, la Biennal Leandre Cristòfol al Centre d’Art La Panera de Lleida, a la Dam Gallery de Berlin, a l’Espai Zero1 de Olot o a la Turku Biennale. També s’han projectat vídeos seus a la Dia Art Foundation de New York o la Sala Rekalde de Bilbao.

ananaesana.blogspot.com


Viernes 23 y 30 de Octubre de 17.30 a 20h (Sala de Expos) Actividad gratuita · Inscripción previa en Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ana García Pineda, artista plástica centrada en el dibujo, ha abordado en varias series la idea de otros cuerpos posibles. Entendiendo la potencialidad del dibujo como creador de imaginarios, el taller quiere dar un paso más allá y buscar, desde el dibujo, la manera de devolver a la performance el cuerpo que le "pertenece". En las diversas sesiones de Del cos al dibuix i del dibuix a la performance se plantearán las actuales materias de trabajo del artista sobre cómo traspasar a una escena las temáticas que se concretaban en un papel.

El taller es eminentemente práctico pero no es preciso saber dibujar. En las dos sesiones, además de presentarnos su trabajo, la artista compartirá alguna de sus metodologías de trabajo como son trabajar desde las performatividades del día a día y vivencias personales, abordadas desde la escritura y el dibujo intuitivo.

Ana Garcia-Pineda (Sabadell, 1982) es licenciada en Bellas Artes por la Universidad de Barcelona y la Universität der Künste Berlin en 2006.
A modo de resumen la artista ha realizado exposiciones individuales en la galería Et Hall de Barcelona, Espacio Abisal de Bilbao o Aparador Museu Abelló en Mollet del Vallès. Ha participado en numerosas colectivas como en la Galería Liebre de Madrid, la Biennal Leandre Cristòfol en el Centre d’Art La Panera de Lleida, en la Dam Gallery de Berlin, en el Espai Zero1 de Olot o en la Turku Biennale. También se han proyectado vídeos suyos en el Dia Art Foundation de New York o en la Sala Rekalde de Bilbao.

ananaesana.blogspot.com


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR