CA EN FR ES

 

SUSURRANDO A LOS CABALLOS (ASSAIG OBERT). DANSA

La companyia Los Moñekos es proposa trencar tòpics sobre el vell, salvatge i llunyà Oest amb un espectacle de dansa en què regna el sentit de l'humor.

Dia: 01/10/2015 | Hora:21:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Sara Anglada i Miquel Fiol, de la companyia Los Moñekos, s'autodefineixen com "dos culs inquiets demetre i mig que vàrem caure a la marmita de bitxos picants quan no teníem ús de raó". Un advertiment ben estimulant. Per la seva formació i trajectòria professional, entre la dansa i l'art dramàtic, fluctuen entre el moviment i el teatre, sempre incidint en l'humor i l'absurd. A Susurrando a los caballos es proposen trencar tòpics sobre el vell, salvatge i llunyà Oest. Que el públic es prepari per cavalcar entre pols, indis, cowboys, mexicans, escorpins, fogueres, alcohol, trampes, duels i mentides.

Sara Anglada y Miquel Fiol, de la compañía Los Moñekos, se autodefinen como "dos culos inquietos de metro y medio que caímos en la marmita de guindillas picantes cuando no teníamos uso de razón". Una advertencia bien estimulante. Por su formación y trayectoria profesional, entre la danza y el arte dramático, fluctúan entre el movimiento y el teatro, siempre incidiendo en el humor y el absurdo. En Susurrando a los caballos se proponen romper tópicos sobre el viejo, salvaje y lejano Oeste. Que el público se prepare para cabalgar entre polvo, indios, vaqueros, mexicanos, escorpiones, hogueras, alcohol, trampas, duelos y mentiras.

Los Moñekos, direcció
Sarah Anglada, Miguel Fiol i Mauro Paganini, intèrprets i creació
Enric Àlvarez i Los Moñekos, textos
Mauro Paganini, creació musical
Àlex Aviñoa, disseny d'il.luminació
És una co-producció del Festival TNT de Terrassa


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR