CA EN FR ES

 

INTERACCIONS. PERFORMANCE

Lluc Baños i Gabriel Lecup, performer i programador respectivament, desenvolupen un treball de miralls al voltant de la idea de directe i diferit.

Dia: 18/09/2015 | Hora:20:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 8

Lluc Baños i Gabriel Lecup, performer i programador respectivament, desenvolupen un treball de miralls al voltant de la idea de directe i diferit. A Interaccions, la performance i la imatge projectada "interactuen" creant capes de lectura i diferents nivells temporals que van convergint en un únic present que es torna cada cop més complex, mentre la imatge es degrada progressivament. El projecte serà presentat a la Fundació Arranz-Bravo, coincidint amb el Gallery Weekend.

Lluc Baños y Gabriel Lecup, performer y programador respectivamente, desarrollan un trabajo de espejos alrededor de la idea de directo y diferido. En Interaccions, la performance y la imagen proyectada "interactúan" creando capas de lectura y diferentes niveles temporales que van convergiendo en un único presente que se vuelve cada vez más complejo, mientras la imagen se degrada progresivamente. El proyecto será presentado en la Fundación Arranz-Bravo, coincidiendo con el Gallery Weekend.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR