CA EN FR ES

 

HYPERNATURAL. ESPECTACLE

Kònic Thtr mostra una creació site specific per a dansa, música i imatge en moviment que explora la relació dels humans amb la natura.

Dia: 24/10/2015 | Hora:21:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Venda d'entrades

Hypernatural és una creació site specific per a dansa, música i imatge en moviment, un concert performance que explora la relació dels humans amb la natura a través dels vincles amb el color, la llum i els objectes quotidians. Kònic Thtr qüestiona el concepte d'hypernatura, una simulació exagerada de la natura, que mai ha existit perquè ha sorgit de la mà humana, ha estat fabricada. Amb base a Barcelona, la plataforma artística Kònic Thtr focalitza la seva activitat en l'ús de tecnologia interactiva aplicada a projectes artístics i els seus treballs s'han presentat a diversos països del món.
Hypernatural es una creación site specific para danza, música e imagen en movimiento, un concierto-performance que explora la relación de los humanos con la naturaleza a través de los vínculos con el color, la luz y los objetos cotidianos. Kònic Thtr cuestiona el concepto de hypernatura, una simulación exagerada de la naturaleza, que nunca ha existido porque ha surgido de la mano humana, ha sido fabricada. Con base en Barcelona, la plataforma artística Kònic Thtr focaliza su actividad en el uso de tecnología interactiva aplicada a proyectos artísticos y sus trabajos se han presentado en varios países del mundo.

Rosa Sánchez, coreografia i direcció escènica
Alain Baumann, música i desenvolupament interactius
Performers :
Victoria Macarte (a confirmar), creació dansa
Rosa Sánchez, performance
Alain Baumann, música i visuals en directe
Rosa Sánchez i Adolf Alcañiz, audiovisuals
Marc Lleixá, il·luminació

Amb la col.laboració de: Fabra i Coats
Hypernatural és un projecte escènic de Kònic Thtr que forma part delprograma de recerca i creació ViSet, Europa Creativa-Cultura 2015-2016


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR