CA EN FR ES

 

ALONE. HISTÒRIA D'UN NÀUFRAG. CIA. SEBAS. CIRC

Manuel Sebastián i Christian Atanasiu han bastit un espectacle per a tots els públics (recomanat a partir de 6 anys) que posa en primer pla allò que tenen d'irresistibles els nàufrags.

Dia: 30/10/2015 | Hora:21:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Venda d'entrades

Alone busseja en la condició física i emocional d'un personatge que arriba a una illa deserta després de sobreviure a un naufragi. El mar també arrossega fins l'illa algunes restes (taules, cadires, capses...) amb els quals aquesta persona anirà resolent problemes i creant situacions inesperades, fresques, divertides i màgiques. Manuel Sebastián i Christian Atanasiu han bastit un espectacle per a tots els públics que posa en primer pla allò que tenen d'irresistibles els nàufrags: fan de mirall de la fragilitat del destí i s'alcen com un símbol de la solitud existencial.

Alone bucea en la condición física y emocional de un personaje que llega a una isla desierta tras sobrevivir a un naufragio. El mar también arrastra hasta la isla algunos restos (mesas, sillas, cajas...) con los que esta persona irá resolviendo problemas y creando situaciones inesperadas, frescas, divertidas y mágicas. Manuel Sebastián y Christian Atanasiu han construido un espectáculo para todos los públicos que pone en primer plano lo que tienen de irresistibles los náufragos: hacen de espejo de la fragilidad del destino y se alzan como un símbolo de la soledad existencial.

Manuel Sebastián i Christian Atanasiu, idea i creació
Christian Atanasiu, direcció artística
Manuel Sebastián, intèrpret
Ismael Dueñas, composició banda sonora
Ramón de los Heros i Manuel Sebastián, escenografia
Valeria Civil, vestuari
Jordi Teixidó, vídeo
Co-produït per l'Ateneu Popular de 9BarrisAmb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR