CA EN FR ES

 

HACK & ART DAY #6. TALLER

El 6è Hack & Art Day reuneix diversos artistes multimèdia a L'Estruch per desenvolupar i provar prototips artístico-tecnològics, i mostrar-los al públic.

Dia: 14/11/2015 | Hora:18:00h | Preu: gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la tarda, a les 6

El 6è Hack & Art Day reuneix diversos artistes multimèdia a L'Estruch per desenvolupar i provar prototips artístico-tecnològics, i mirar d'establir col·laboracions entre uns i altres. La jornada compta amb la participació dels creadors residents a MediaEstruch. A partir de les 6 de la tarda, els mateixos artistes mostren al públic els prototips ideats durant la trobada matinal. La sessió està organitzada per MediaEstruch, departament de R+D (Recerca+Desenvolupament) i laboratori d'experimentació multimèdia i social que fomenta l'ús de noves tecnologies en les arts en viu: teatre, dansa, música, performance, intervencions urbanes, etc.

El 6º Hack & Art Day reúne a varios artistas multimedia en L'Estruch para desarrollar i probar prototipos artístico-tecnológicos y tratar de establecer colaboraciones entre unos y otros. La jornada cuenta con la participación de los creadores residentes en MediaEstruch. A partir de las 6 de la tarde, los mismos artistas muestran al público los prototipos ideados durante el encuentro matinal. La sesión está organizada por MediaEstruch, departamento de I + D (Investigación+Desarrollo) y laboratorio de experimentación multimedial y social que fomenta el uso de nuevas tecnologías en las artes en vivo: teatro, danza, música, performance, intervenciones urbanas, etc.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR