CA EN FR ES

 

FESTIVAL DE SÈRIES. CINEMA. 30 NITS

El Festival de Sèries inclou la projecció d'un capítol de la websèrie catalana Hipsterland, de Diario de un joven doctor i d'Expediente X, a banda de dues xerrades.

Dia: 26/06/2015 | Hora:22:00h | Preu: gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 10

Del 25 al 29 de juny torna el Festival de Sèries per tal que el públic afeccionat a les ficcions detelevisió en pantalla gran i en VOSE pugui compartir la seva passió. El festival aporta diversitat de gèneres (ciència ficció, drama satíric, comèdia irònica…) en diversitat d'espais (Cinemes Imperial, L'Estruch i l'Alliance Française).

PROGRAMA:
HIPSTERLAND - Es projecta el primer capítol de Hipsterland, la websèrie catalana que narra la història d'un pallús que, després de ser abandonat per la nòvia, acaba immers de ple en la nova ona hipster de Barcelona. L'equip creador de la websèrie assisteix a la projecció i condueix el col·loqui posterior.

DIARIO DE UN JOVEN DOCTOR - Es projecta el primer capítol de Diario de un joven doctor, la minisèrie de quatre capítols protagonitzada per Jon Hamm i Daniel Radcliffe. Aquesta comèdia dramàtica parteix dels relats autobiogràfics del jove doctor Mijail Bulgakov, l'autor rus d'El mestre i Margarida, en què les converses amb el seu futur jo s'alternen amb casos mèdics injectats d'humor negre.


Del 25 al 29 de junio vuelve el Festival de Series para que el público aficionado a las ficciones de televisión en pantalla grande y en VOSE pueda compartir su pasión. El festival aporta diversidad de géneros (ciencia ficción, drama satírico, comedia irónica...) en diversidad de espacios (Cines Imperial, L'Estruch y la Alliance Française).

PROGRAMA:
HIPSTERLAND - Se proyecta el primer capítulo de Hipsterland, la webserie catalana que narra la historia de un bobo que, tras ser abandonado por su novia, acaba inmerso de lleno en la nueva ola hipster de Barcelona. El equipo creador de la webserie asiste a la proyección y conduce el coloquio posterior.

DIARIO DE UN JOVEN DOCTOR - Se proyecta el primer capítulo de Diario de un joven doctor, la miniserie de cuatro capítulos protagonizada por Jon Hamm y Daniel Radcliffe. Esta comedia dramática parte de los relatos autobiográficos del joven doctor Mijail Bulgakov, el autor ruso de El maestro y Margarita, en el que las conversaciones con su futuro yo se alternan con casos médicos inyectados de humor negro.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR