CA EN FR ES

 

CIUTATS EN DANSA. 30 NITS

L'espectacle que sorgeix del projecte Ciutats en Dansa enforteix els vincles comunitaris alhora que divulga la dansa contemporània.

Dia: 18/07/2015 | Hora:21:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Venda d'entrades

Persones d'edats diverses, procedents de diferents barris de la ciutat i que mai abans havien tingut contacte amb el món de la dansa contemporània han participat en la creació d'un muntatge coreogràfic que s'estrena en el marc de 30 Nits. És la culminació d'un procés iniciat el passat mes d'abril i que forma part de Ciutats en Dansa, projecte ideat per Álvaro de la Peña, director de la companyia Iliacán. La dansa actua com a eina de transformació social, enforteix els vincles comunitaris i fa que, ballant, la gent s'entengui.

Personas de edades diversas, procedentes de diferentes barrios de la ciudad y que nunca antes habían tenido contacto con el mundo de la danza contemporánea han participado en la creación de un montaje coreográfico que se estrena en el marco de 30 Nits. Es la culminación de un proceso iniciado el pasado mes de abril y que forma parte de Ciutats en Dansa, proyecto ideado por Álvaro de la Peña, director de la compañía Iliacán. La danza actúa como herramienta de transformación social, fortalece los vínculos comunitarios y hace que, bailando, la gente se entienda.

Álvaro de la Peña, director

Hi col.labora: La Caldera


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR